Защитете боята си

Невидима и дълготрайна защита

Защита от камъчета с фолио за защита на боята

Първата драскотина е най-болезнена. За да предотврътитеболката и задържиш колата си нова използвай най-устойчивото фолио за защитана боята. 

LLumar Paint Protection Film (PPF) ще предпази боята наавтомобила Ви от каменни стърготини, повреди от буболечки, абразия иатмосферни влияния. Специфично проектиран да пасва на Вашия автомобил,чистото гъвкаво фолио ще покрие всички податливи покрития, като качулката,огледалата и броните, без да има нужда от пробити отвори, нито специалнискрепителни елементи като при други защитни продукти.

Защитетеинвестицията в автомобила си сега, и елиминирате нуждата от скъпоструващиремонти и повторно боядисване. Поддръжката е лесна - просто почистете,измийте и минете с восък автомобила си по същия начин, както винаги. Този напрактика невидим, издръжлив материал предлага отлична защита и няма даповлияе на вашите боядисани повърхности.

Защитените филми LLumar Paintса конструирани срещу пожълтяване, напукване, отлепване, мехурчета игарантирано запазват високия си блясък, в случай, че са инсталирани ототоризиран дилър на LLumar.

Фолиото за защита на боята LLumar силно се препоръчва за чисто нови колизащото защитават оригиналната боя от самото начало.

Предимствата на фолиото за автомобилни стъкла

Монтаж & Гаранция

Монтаж & Гаранция

Фолиа за стъкла на LLumar се монтира от обучени техници, а продуктите иматпроизводителна гаранция.

Повече информация
Кабърче на карта

Намерете търговец близо до Вас

Официални дистрибутори на LLumar и опитният им екип са гаранция за качество.

Повече информация