Стъклена фолиа против вредните ултравиолетови (UV) лъчи

Фолио за прозорци LLumar блокира ултравиолетовите лъчи, като намаляваопастноста от заболяването от рак на кожата.

UV защита с автомобилно фолио

Знаете ли, че за тези, които шофират много, имат по-честозаболяват от рак на кожата от лявата им страна поради експозиция по време нашофиране?

Ето един научен факт, който повечето хора трудно могат даповярват:  Макар че рядко може да получите изгаряне през прозорците наколата, вредните ултравиолетови лъчи (UVA), които допринасят запреждевременно стареене и рак на кожата, все още могат да Ви достигнат.

Увреждането на UVA лъчите е кумулативно, тъй като те проникват дълбоков кожата и могат незабележително да ускорят стареенето, да причинят бръчки идори рак на кожата. Всъщност изследванията показват, че шофьорите в САЩ иматпо-висока честота на рак на кожата от лявата им страна поради експозиция повреме на шофиране.

Защо да се излагате на този риск, като вече имарешение? Фолио за прозорци LLumar блокира повече от 99% от вредните UV лъчи.Ето защо Фондацията за рак на кожота препоръчва фолиата за прозорци, каточаст от цялостната ѝ програма за грижа на кожата.

British Skin Foundation Logo
Skin Cancer Foundation Logo

Според проучвания, фабрично затъмнените стъкла не защитават от UV лъчи многоповече от обикновенно стъкло без фолио. Ето защо е препоръчително дамонтирате фолио дори и на фабрично затъмнени стъкла за да си гарантиратенадеждна защита от UV лъчи.

Още предимства с фолиа за стъкло

Монтаж & Гаранция

Монтаж & Гаранция

Фолиа за стъкла на LLumar се монтира от обучени техници, а продуктите иматпроизводителна гаранция.

Повече информация
Кабърче на карта

Намерете търговец близо до Вас

Официални дистрибутори на LLumar и опитният им екип са гаранция за качество.

Повече информация