Защо прекомерната топлина и ослепителният блясък да разрушат Вашето пътуване?

Направете следващото си пътешествие още по-удобно с фолиа за прозорци LLumar

Защитете вашите близки от жегата с автомобилно фолио

За никой не е тайна, че слънчевите лъчи могат да направятсалона на автомобила Ви непоносимо горещ. Има решение на проблема.

През горещите летни месеци, изглежда, че няма начин да избягате оттоплината на слънцето - дори и в колата си. Пускате малко климатика и докатосе осъзнаете сте вече напълно изпотени. Когато тръгнете на път, ослепителнислънчеви лъчи могат да се окажат опасно разсейващи.

Фолио за прозорциLLumar ще променят всичко това, като Ви върнат контрола за по-спокоен иудобен път. LLumar затъмняващо фолио за прозорци доказано намаляватемпературата с 30° F. Блокирайки до 99% от вредните ултравиолетови (UV)лъчи, LLumar затъмняващо фолио за прозорви предпазва пътниците от евентуалниуврежда на кожата, както и на интериора на автомобила от избеляване инапукване. Дори и на пътя, LLumar затъмняващо фолио помага, като намаляваослепителната отблясъци и болезненото напрежение на очите.

С LLumarможете да избирате от различни нюанси - от светло до тъмно, което ще осигурисигурност на личния Ви живот, Вашите пътници, както и вещите Ви. Пътувайтепо-безопасно и по-комфортно на по-хладно с LLumar. Фолирането на прозорци сепрепоръчва от Фондацията за рак на кожата, като част от цялостната програмаза грижа за кожата.

British Skin Foundation Logo
Skin Cancer Foundation logo

Фолиата за стъкло LLumar могат значително да намалят вътрешната температуравъв автомобила, да подобрят комфорта както и да намалят натоварването наклиматика.

Още предимства с фолиа за стъкло

Монтаж & Гаранция

Монтаж & Гаранция

Фолиа за стъкла на LLumar се монтира от обучени техници, а продуктите иматпроизводителна гаранция.

Повече информация
Кабърче на карта

Намерете търговец близо до Вас

Официални дистрибутори на LLumar и опитният им екип са гаранция за качество.

Повече информация