Защитно фолио за сигурността на Вашия дом

Удовоствие от защита на Вас и Вашето семейство.

Защитни фолиа LLumar

Защитни фолиа за Вашето семейство

Злополуки и буримогат да счупят прозорците Ви, дори когато не сте подготвени. Летящитестъкла могат да доведат до сериозни наранявания на Вашето семейство, както ида нанесе сериозни щети на дома Ви. Този риск може да бъде значителнонамален с фолиа LLumar за безопастност и сигурнос.

Изработени отдебел, тежък полиестер и силни лепила, тези филми осигуряват ясна и невидима- но мощна бариера, която помага за задържането на стъклото на място, вслучай на удар или земетресение. Докато тази бариера Ви помага да сепредпазите от вредните ефекти на летящото разбито стъкло, тя също така правимного по-трудно бързото пробиване на прозорците за нарушителите.

LLumar фолиа за безопасност и сигурност отговарят на най-строгитестандарти в целия свят, затова можете да сте сигурни, че използвате продукт,който работи. Допълнително, тъй като са реално незабележителни, няма даусетите, че са там, докато не се случи нещо. Вземете ги и като застраховка!

LLumar фолио за прозорци значително намалява повишаването на топлината всградата и блясъка на слънцето. Междувременно осигурява и защитата на Вашетосемейство от вредните UV лъчи или възможните наранявания от счупването настъклото.

Нашите продукти са сертифицирани от

Монтаж & Гаранция

Монтаж & Гаранция

Фолиа за стъкла на LLumar се монтира от обучени техници, а продуктите иматпроизводителна гаранция.

Повече информация
Проекти и Референции
Кабърче на карта

Намерете търговец близо до Вас

Официални дистрибутори на LLumar и опитният им екип са гаранция за качество.

Повече информация