UV защита за Вашия дом

Фолиата предотврътява щетите от UV лъчи.

Контролирай слънцето и укрепи стъклените повърхности у дома.

LLumar фолио помага за запазването на цвета на текстилите,килимите и подовете от твърда дървесина.

Повечето материи, мебели ипроизведения на изкуството могат да бъдат лесно повредени и избелени, зарадисветлината, която пропускаме през нетретирани прозорци. Блокирайки повече от 99% на UV лъчите, LLumar фолиа за прозорци ще помогне в запазването на цветана мебелировката, текстилиите и килимите, както и на антики, дървенипокрития и произведения на изкуството.

Преминаващите през домашните Випрозорци UVA лъчи не само оказват неблагоприятно влияние върху Вашетообзавеждане, но вредят и на очите и кожата Ви. Също така могат да допринесатза преждевременно стареене и да доведат до рак на кожата. LLumar UV защитнофолио е предназначено да предпазва от вредни ултравиолетови лъчи. Това емикро тънък филм, който е прозрачен, за да можете да се наслаждавате нагледката без UV.

LLumar UV фолио за прозорци са препоръчани отдерматолози, като друга мярка за предпазване на чуствителна на слънцето кожаот кожни ракови заболявания. LLumar UV фолиа за за прозорци носът печат напрепоръчване и от Фондациятата за рак на кожата. Печатът се присъжда напродукти, които предпазват от рак на кожата, като слънцезащитни продукти.Направете LLumar UV фолиа за прозорци част от Вашата програма за безопасностот слънцето. Никога не можете да бъдете в прекалено голяма безопастност.

British Skin Foundation Logó
Skin Cancer Foundation Logó

Фолиата LLumar ще смекчат прегряването на жилищното пространство, ще намалятнеприятните отблясъци и ще защити Вас и Вашето семейство от вредните UVлъчи.

Още предимства с фолиа за стъкло

Монтаж & Гаранция

Монтаж & Гаранция

Фолиа за стъкла на LLumar се монтира от обучени техници, а продуктите иматпроизводителна гаранция.

Повече информация
Проекти и Референции
Кабърче на карта

Намерете търговец близо до Вас

Официални дистрибутори на LLumar и опитният им екип са гаранция за качество.

Повече информация