Замислял ли си се за глобалното затопляне?

Официално миналата година e била най-топлата досега. Ако мислиш, че не е страшно тогава изгледай анимацията на Bloomberg
Предположенията на Световната Метеорологична Организация се оказаха вярни.NASA и NOAA (Национална океанска и атмосферна администрация) официално потвърдиха, че миналата година беше най-топла година в историята на нашата планета. Bloomberg в една изумителна анимация http://www.bloomberg.com/graphics/2014-hottest-year-on-record/ ни показват това което така или иначе знаем, но просто понякога ни е трудно да го видим. Температурните диаграми от предни години показват как се повишава температурата със всяка година и достигат върхови стойности непрекъснато. Графиките показват температурите месец по месец за последните 135 години. Която и линия да посочим с мишката веднага се виждат данните. Показва средните температури за 20ти и 21ви век както и рекордните. Ако натиснете бутона "See it again" можете да видите отново и отново годините в които са се появили тези рекордни температури. Затоплянето нарушава комфорта ни в автомобила, вкъщи или на работното място понеже слънчевата енергия първо преминава през стъклените повърхности. Отлично решение за подобряване на комфорта е защита чрез фолиата LLumar . Така ще се намали натоварването на климатика и ще се намали температурата като по този начин ще изразходвате и по-малко енергия което ще се отрази позитивно и на околната среда. Противостоете на непрекъснато увеличаващите се температури и повишете комфорта си с помощта на фолиата LLumar.
 

Коя марка фолио за стъкло да избера?

Често задавани въпроси за LLumar По света съществуват редица търговски марки фолио за стъкло, доставени от различни фирми обявяващи се за производители. С някои важни факти, ние се опитваме да помогнем от тази каша да изберете надеждната марка.

Научете за LLumar Научете повече

Референции

Референции на LLumar

LLumar подобрява световно-известни сгради от десетилетия. Вижте подробна информация за подбраните проекти.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Препратки

Референции на LLumar

Запознайте се с инструкциите за монтаж на фолио за стъкло.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Нашите партньори

Energystar
The National Fenestration Rating Council
The American Institute of Architects

The American society of Interior Designers
Building Owners and Managers Association International

Double Glazing & Conservatories Trade asotiation

US Green Building Concil
NAESCO

Association of International Metallizers, Coaters and Laminators
Green Planet
Speciialty Equipment Market Association
International Window Film Association
Protectiveglazing Association
TUV Rheinland
Skin Cancer Association