Фолиа за автомобилни стъкла LLumar

Фолиата за автомобилни стъкла LLumar са проектирани да подобрят външният вид на колата Ви, да осигурят нужната ефективност и да защитят вашата инвестиция. Известни със своята цветова стабилност и патентованата устойчива на надраскване повърхност, фолиата LLumar са трайни и не изискват допълнителна поддръжка. Авто фолиото за слънцезащита има способността да защити колата Ви от вредните UV лъчи и по този начин да намали избеляването на тапицерията.Противоударното фолио за автомобилни стъкла има способността да Ви осигури невидим щит. Фолиото за защита на боята предпазва автомобила от надраскване.То е напълно прозрачно и притежава много издръжливо на температурните условия лепило. Американско фолио с марка LLumar има способността да подобрява стила и външния вид на всеки автомобил.

Фолиото за коли на LLumar е термосвиваемо и самозалепващо. Вие имате възможността да избирате между 4 серии, които предлагат фолиа с различна затъмненост и цвят. Преди да изберете фолио за автомобилни стъкла, Вие трябва да сте запознати с неговите технически характеристики. Всяко фолио произведено от LLumar притежава уникално качество и гаранция и всичко това на приемлива цена. Затъмняването (тонирането) на автомобилни стъкла с LLumar не отнема много време стига монтажа да се извършва от професионалните ни монтажисти. Важен факт при монтаж на фолио е винаги да искате сертификат за съответствие, който указва произхода на фолиото и гарантира, че то носи марката LLumar. Изберете най-качествените продукти в бранша - LLumar.

Работни характеристики на фолиа LLumar Работни характеристики

Слънчева и ултравиолетова защита, защита от отблясъците

Автомобилно защитно фолио

Неприятната жега, дразнещите
отблясъци и избеляващият интериор могат да развалят всяко пътуване. Фолиата LLumar за контрол на слънчевото греене ще запазят салона Ви прохладен и удобен. Те осигуряват отлична слънчева и UV защита, както и икономия на гориво, облекчавайки работата на климатика.

Слънчева и Uv защита с LLumar Научете повече

Слънчева защита с LLumar

Автомобилни фолиа LLumar за сигурност и защита задържат на място пръскащото се стъкло и намаляват вероятността от наранявания при инцидент, а също и кражбите от типа "чупи и граби", като заздравявт стъклото. Фолиото има способността да "бронира" вашето стъкло осигурявайки вашето спокойствие.

Автомобилно защитно фолио LLumar Научете повече

Автомобилно фолио за защита LLumar

По-добър стил и външен вид

Фолио за защита на боята

Изглеждайте смразяващо и чувствайте прохлада със затъмнените по ваш избор стъкла със свръх качественото фолио на LLumar. С автофолио LLumar вашата кола може да повиши своята стойност, а Вие да подобрите комфорта в нея при това на приемлива цена и отрицателно време.

Уникален стил и външен вид с LLumar Научете повече

Фолио за по-добър стил LLumar

При висока скорост всеки малък летящ обект става постоянна част от боята на вашата кола. Запазете добрият външен вид на колата си без да нарушавате фабричният и вид. Фолио LLumar PPF е изключително издръжливо фолио способно да Ви спести много главоболия.

Фолио за защита на боята PPF Научете повече

Фолио против надраскване LLumar
 

Коя марка фолио за стъкло да избера?

Често задавани въпроси за LLumar По света съществуват редица търговски марки фолио за стъкло, доставени от различни фирми обявяващи се за производители. С някои важни факти, ние се опитваме да помогнем от тази каша да изберете надеждната марка.

Научете за LLumar Научете повече

Авто-конфигуратор

Авто конфигоратор Искате ли да видите как ще изглежда колата ви с фолио за стъкло LLumar?
Визуализирайте я в 3D!
Нашите партньори

Energystar
The National Fenestration Rating Council
The American Institute of Architects

The American society of Interior Designers
Building Owners and Managers Association International

Double Glazing & Conservatories Trade asotiation

US Green Building Concil
NAESCO

Association of International Metallizers, Coaters and Laminators
Green Planet
Speciialty Equipment Market Association
International Window Film Association
Protectiveglazing Association
TUV Rheinland
Skin Cancer Association