По-добър стил с фолио за коли LLumar


По-добър стил и външен вид с LLumar

Персонализирай пътуването си с фолио за автостъкла LLumar

Искате ли колата Ви да се отличава от останалите с уникален стил и външен вид? Искате ли, където и да отидете да изглеждате елегантно и престижно? LLumar ще Ви позволи това да се случи! Всъщност, когато на колата си имате професионално монтирано авто фолио LLumar, имате не само вида който желаете, а и високоефективно, трайно фолио за стъкло.

С изключителния набор от фолиа за автомобили LLumar, в широка гама от цветове и нюанси,  Вие можете да подберете за вашият автомобил визия която напълно съответства на вашата личност.

Желаете ли да видите как ще изглежда вашата кола с фолио за стъкло LLumar?   Нашият LLumar Car Configurator ще Ви помогне да създадете забележителна персонална визия, която е единствено и само ваша!

Характеристики на фолио LLumar Визуализирайте я в 3D

Американско фолио за автомобили LLumar може да увеличи стойността на вашата кола. Веднъж поставено на нея то я прави уникална. Вие можете да се сдобиете с фолио за прозорци LLumar на приемлива цена. Затъмняването (тониране) на автомобилни стъкла с него е много улеснено. Фолиото е термосвиваемо и самозалепващо се, за разлика от фолиата за сгради. То притежава много добра устойчивост на надраскване и не се повлиява от почистване с препарати.

Подобри стила без да жертваш качеството

Авто любителите са единодушни, че фолиата LLumar са най-стилните на пазара. Вече не е нужно да жертвате своя стил и елегантност за да съхраните автомобила си, защото с LLumar Вие  можете да разчитате на:

  • Цветово стабилно фолио, което никога не променя цвета си;
  • Абсолютно никакво обелване или грозни мехури;
  • Широка гама от цветове и нюанси;
  • Съвместимост с фабричните цветове на автомобила;
  • Трайна устойчива на надраскване повърхност;
  • Допълнително лично пространство за Вас и близките;
  • Ултравиолетова защита и драстично намаляване на отблясъците - до 90%;

Ако желаете да постигнете уникален външен вид с фолиа LLumar, Вие трябва да си осигурите качествен монтаж. Монтажа на автомобилно фолио е сложно нещо и не е по силите на всеки. Поради тази причина всички фолиа за стъкло LLumar са професионално монтирани от висококвалифицирани монтажисти и подсилени с фабрично изготвена гаранция.За повече информация потърсете нашето представителство в България.

Стил и външен вид с LLumar Работни характеристики

Характеристики на фолиата за външен вид