Защитно фолио за автомобилни стъкла LLumar

Фолио "невидим щит" LLumar осигурява защита в случай на инциденти

Защитно фолио за автомобили LLumarПътни злополуки се случват всеки ден. Една пътна злополука може да предизвика редица неприятности за пътуващите в автомобил, на който не е монтирано противоударно фолио за прозорци LLumar. Разликата с фолио поставено на стъклото и без него е голяма. Незащитените странични стъкла могат лесно да се счупят, разпръсквайки парчетата стъкло в колата. От там тези парчета стъкло могат лесно да причинят наранявания по тялото и очите. Друго предимство на автомобилното защитно фолио е, че липсата на стъкло след неговото счупване  в случай на инцидент многократно увеличава възможността пътникът да бъде изхвърлен извън колата - основната причина за смъртни случаи при пътни злополуки!.

Защитно фолио за автомобили на LLumar наречено още противоударно фолио, "бронирано фолио" или "невидим щит" създават здрава защитна бариера между вас и стъклото в случай на инцидент. С LLumar стъклото пак може да се счупи, но парчетата остават прилепнали към фолиото. Със авто фолиото за безопасност пътниците в колата са защитени от опасните летящи парчета стъкло, а летящото стъкло е задържано, като също така се отбелязва, че то няма да попречи на  работата на страничните еърбегове.

Доверете се на защитата на LLumar във всеки от моментите, когато семейството ви е в колата. Защитно фолио за автостъкла LLumar разполага със изключителна здравина, устойчивост и голяма гаранция. Вие можете да получите всичко това на една приемлива цена. Защитното фолио за коли е термосвиваемо и самозалепващо. Това позволява то да бъде монтирано по лесно. Въпреки това, обаче монтажа на защитно авто фолио е много специфичен и изисква професионални монтажисти. Вие можете да избирате между напълно прозрачно фолио и тонирано фолио.Тонираното фолио е с различен процент затъмнение.

Автомобилно фолио за защита от счупване при кражби

За по-малко от пет секунди крадец може да счупи стъклото и да ви ограби. Това е особено опасно, ако Вие сте в колата по време на нападението. Американско фолио за сигурност и безопасност на LLumar са най-добрата защита срещу нападения от типа "чупи и граби". Задържайки счупеното стъкло на място LLumar многократно забавя достъпа до купето.Увеличеното време за проникване и допълнителният шум привличат внимание към крадеца. А ако сте в колата по време на нападението, ще имате повече време за бягство или адекватна самоотбраната.Не бъдете жертва! Свържете се с нас и защитете семейството си, себе си и ценностите си с професионално защитно фолио за прозорци LLumar!

Какво е, и какво не е защитно фолио за автомобили LLumar

Автомобилно защитно фолиоМного разпространено сред хората е вярването, че след поставяне на защитно фолио за автомобилни стъкла, автомобилът става недостъпен срещу атаки с огнестрелни оръжия и тежки метални предмети. Вие трябва да сте на ясно, че на света не съществува защитно фолио за автомобили, което да има способността да бронира стъклото, така че то да не пропуска куршуми. В интерес на истината на света съществуват много малко видове стъкла, които имат някаква ефективност срещу стрелба с огнестрелно оръжие. Въпреки това ползите и защитата, които получавате с помощта на защитно фолио за автомобили LLumar е много голяма. Неговата работа може да се сравни с работата на автомобилните колани - не всеки път спасяват живота на хората, но в хиляди случаи точно те спасяват човешкия живот.Друго важно нещо, което клиентите не знаят е, че поставяйки едно защитно фолио на колата си, те могат да си осигурят 99% UV защита и да запазят тапицерията си, а с по-тъмните модели на защитните фолиа можете да получите и ефективна защита на личното пространство.

Фолио за защита на стъклата LLumar Работни характеристики

Характеристика на защитно автомобилно фолио LLumar

 

 

Коя марка фолио за стъкло да избера?

Често задавани въпроси за LLumar По света съществуват редица търговски марки фолио за стъкло, доставени от различни фирми обявяващи се за производители. С някои важни факти, ние се опитваме да помогнем от тази каша да изберете надеждната марка.

Научете за LLumar Научете повече

Авто-конфигуратор

Авто конфигоратор Искате ли да видите как ще изглежда колата ви с фолио за стъкло LLumar?
Визуализирайте я в 3D!
Нашите партньори

Energystar
The National Fenestration Rating Council
The American Institute of Architects

The American society of Interior Designers
Building Owners and Managers Association International

Double Glazing & Conservatories Trade asotiation

US Green Building Concil
NAESCO

Association of International Metallizers, Coaters and Laminators
Green Planet
Speciialty Equipment Market Association
International Window Film Association
Protectiveglazing Association
TUV Rheinland
Skin Cancer Association