Автомобилно фолио за защита на боята

 

Автомобилно фолио за защита на боятаНевидима, трайна защита с фолио LLumar на приемлива цена

Автомобилно фолио LLumar за защита на боята (PPF) предпазва от надраскване с камъчета, от летящи насекоми, износване и изхабяване и избеляване боята на вашата кола. Специално създадено да пасне по колата ви, гъвкавото прозрачно фолио покрива най-уязвимите части, като капак, огледала и брони без да е необходимо да се пробиват отвори или поставят крепежни елементи както при другите видове защита. То действа, като невидим щит и е незабележимо за окото, но за сметка на това притежава огромна здравина.То се различава от всяко друго подобно фолио за коли. Въпреки, че то е термосвиваемо, неговата издръжливост на температурни разлики е огромна.

Защитете вашата кола с автомобилно фолио за защита на боята

Защитете колата си днес и елиминирайте необходимостта от скъпи поправки и ремонти в последствие. Поддръжката е лесна - просто почистете, измийте и пастирайте както обикновено. Този прозрачен, здрав материал дава отлична защита без да вреди на боята.

Използвайки патентована технология наречена PrecisionCut™, всяка матрица за защита на боята LLumar е компютърно генерирана и прецизно изрязана по заводските спецификации с цел винаги да пасне точно. Фолиата за защита на боята LLumar са проектирани срещу пожълтяване, напукване, охлузване и мехури и гарантирано запазват своя блясък и гланц, когато са професионално монтирани от оторизиран от LLumar монтажист.

Разлика между LLumar PPF и карбон фолиото и каст фолиото

За разлика от карбоновото и каст фолиата, като цяло, авто фолио за защита на боята LLumar PPF има особена здравина и издръжливост на температурни разлики. Фолиото е напълно безцветно и разполага с най-здравото лепило в бранша. Монтажа на защитното фолио боя на LLumar е улеснен от факта, че самото фолио има способността да се разтяга и да заема формата на повърхността, върху която е поставено. Към това нещо LLumar добавя дългогодишна гаранция за това, че фолиото няма да позволи надраскване на вашата боя и избеляването и от слънцето. За повече информация относно фолио LLumar можете да изпратите запитване до нашето представителство в България.

 

 

Фолио PPF характеристики Работни характеристики

Характеристики на фолиата PPF

 

 

Коя марка фолио за стъкло да избера?

Често задавани въпроси за LLumar По света съществуват редица търговски марки фолио за стъкло, доставени от различни фирми обявяващи се за производители. С някои важни факти, ние се опитваме да помогнем от тази каша да изберете надеждната марка.

Научете за LLumar Научете повече

Авто-конфигуратор

Авто конфигоратор Искате ли да видите как ще изглежда колата ви с фолио за стъкло LLumar?
Визуализирайте я в 3D!
Нашите партньори

Energystar
The National Fenestration Rating Council
The American Institute of Architects

The American society of Interior Designers
Building Owners and Managers Association International

Double Glazing & Conservatories Trade asotiation

US Green Building Concil
NAESCO

Association of International Metallizers, Coaters and Laminators
Green Planet
Speciialty Equipment Market Association
International Window Film Association
Protectiveglazing Association
TUV Rheinland
Skin Cancer Association