Световният лидер във фолиото за стъкло

LLumar е най-големият производител на фолио за прозорци в световен мащаб, предлагащ над 200 вида фолиа за авто стъкла и защита на боята, фолиа за стъкло на административни и жилищни сгради, защитно фолио, антиграфитно и декоративно фолио. Професионално монтирани от нашата уникална световна разпространителска мрежа, висококачествените фолиа LLumar придават величествен външен вид, функционалност, комфорт и енергийна ефективност на вашите прозорци, като Ви дават възможност да контролирате условията в помещенията.

Автомобилно фолио за стъкло LLumar е термосвиваемо и самозалепващо се.Тези негови характеристики спомагат за един по-лесен и бърз монтаж от нашите монтажисти. Затъмняването (тонирането) на стъкла с LLumar пести време и разходи и за Вас, нашите клиенти. Нашето фолио за коли има различни затъмнености - от напълно тъмно до напълно прозрачно фолио.

Сградно фолио LLumar има способността да Ви осигурят енергоспестяване, слънчева и UV защита, защита от графити, кражби, инциденти, както и да Ви помогнат да постигнете една уникална атмосфера, стилен външен вид и комфорт на вашите сгради.

Нашите продукти могат да осигурят защита на автомобилите и пътниците във градския транспорт. С помощта на специалните технологии на Solutia Performance Films, нашите фолиа могат да осигурят над 99% защита от слънцето и UV лъчите.

Ако въпреки широката гама фолиа, които предлагаме Вие не сте избрали вашето, ние предлагаме и услугата да създадем фолио специално според вашите нужди, желания и изисквания.Свържете се с LLumar България за да получите своето фолио за прозорци.

Автомобилно фолио

Фолио за сгради

Фолиата за прозорци LLumar могат да подобрят външният вид на колата Ви, да Ви осигурят стойностна защита и удобство в салона.Фолиата за защита на боята имат способност да защитят боята Ви от избеляване и надраскване.

Автофолио LLumar Научете повече

 

Автомобилно фолио LLumar

Фолиото за сграда на LLumar може да подобри всяко остъкляване като спестява енергия, подобрява комфорта, дава защита , обновява външният вид и предпазва от надраскване с графити.

Сградно фолио LLumar Научете повече

Фолиа за сграда LLumar

Градски транспорт

Фолиа LLumar по поръчка

LLumar осигурява слънчева защита и сигурност на пътниците в различните видове обществен транспорт. Едновременно с това пази стъклата на превозните средства от вандализъм и графити.

LLumar Обществен транспорт Научете повече

Фолио за градския транспорт LLumar

Да произвеждаме най-доброто високо ефективно фолио в бранша е наша цел и същност. Ние имаме решение на вашите специфични нужди за почти всяка ситуация.

Продукти по поръчка на LLumar Научете повече

Поръчкови фолиа LLumar
 

Коя марка фолио за стъкло да избера?

Често задавани въпроси за LLumar По света съществуват редица търговски марки фолио за стъкло, доставени от различни фирми обявяващи се за производители. С някои важни факти, ние се опитваме да помогнем от тази каша да изберете надеждната марка.

Научете за LLumar Научете повече

Референции

Референции на LLumar

LLumar подобрява световно-известни сгради от десетилетия. Вижте подробна информация за подбраните проекти.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Препратки

Референции на LLumar

Запознайте се с инструкциите за монтаж на фолио за стъкло.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Нашите партньори

Energystar
The National Fenestration Rating Council
The American Institute of Architects

The American society of Interior Designers
Building Owners and Managers Association International

Double Glazing & Conservatories Trade asotiation

US Green Building Concil
NAESCO

Association of International Metallizers, Coaters and Laminators
Green Planet
Speciialty Equipment Market Association
International Window Film Association
Protectiveglazing Association
TUV Rheinland
Skin Cancer Association