LLumar предлага най-доброто сградно фолио за прозорци

Независимо дали е корпоративен офис или частен дом, като световен лидер във фолиото за прозорци на сгради, от десетилетия американско фолио LLumar подобрява и то с доказан резултат световно известни сгради. От Бъкингамският дворец през Ватикана до Световният Център на Крайслер, LLumar надминава очакванията и на най-взискателните клиенти. Професионално монтираното фолио за стъкло LLumar драстично подобрява енергийната ефективност, стила, слънцезащитата и здравината на вашите стъкла. Това води до по-ниски сметки, подобрен комфорт, допълнително лично пространство и по-добра защита при непредвидими  обстоятелства. С помощта на сградно фолио за прозорци LLumar Вие имате възможност да направите вашата сграда, офис или дом да изглеждат перфектно, както от визуална гледна точка, така и от гледна точка на нейната производителност и защита.

СанСек ЕООД - официалното представителство на LLumar за България предлага над 150 продукта за прозорци на сгради. Нашите професионалисти биха могли да Ви предоставят информация, която да Ви насочи към фолиото, от което имате нужда.Ние можем да Ви помогнем да подобрите стъклата на вашата сграда.

Фолио за сграда LLumar Работни характеристики

Огледално фолио и фолио за слънчева и UV защита


Защитно фолио

Направете вашият дом или офис по-удобен, намалете енергийните разходи и защитете мебелите си от избеляване. Фолио за прозорци LLumar спира над 99% от вредните UV лъчи и намалява температурата в помещенията.

Контрол на слънцето LLumar Научете повече

 

Фолиата на LLumar предлагат 99% UV защита

От бомбени взривове до защита от кражби - LLumar покрива най-строгите стандарти за сигурност. Фолиото за  сигурност познато още, като противоударно, фолио, невидим щит или бронирано фолио има  цел - да Ви осигури защита на приемлива цена, но притежава и 95% ултравиолетова защита.

Защитно фолио LLumar Научете повече

Фолиа за защита от кражба LLumar

Декоративно фолио за стил

Фолио за икономия на енергия

Дизайнерските фолиа на LLumar ви позволяват да мечтаете в цветове.Ние предлагаме различни цветни фолиа, фолиа с орнаменти и матови фолиа, които можете да постигнете комфорт и лично пространство на разумна цена.

Стил и лично пространство LLumar Научете повече

Декоративни фолиа LLumar

Вече има много по-добър начин да запазите помещенията прохладни и да намалите разходите за енергия.Изолационно, слънцезащитно или ултра модерното фолио EnerLogic (фолио четири сезона) на LLumar могат да направят разликата.Осигурете си от 15% до 92% по-добра енергийна ефективност.

Енергийна икономия с фолио LLumar Научете повече

Икономия на енергия с LLumar

Антиграфитно фолио

LLumar предпазва от непоправими щети, като Ви спестява ценно време и пари. Фолиото на LLumar осигурява най-добрата защита от графити в бранша.

Антиграфити фолио LLumar Научете повече

Спрей


 

Коя марка фолио за стъкло да избера?

Често задавани въпроси за LLumar По света съществуват редица търговски марки фолио за стъкло, доставени от различни фирми обявяващи се за производители. С някои важни факти, ние се опитваме да помогнем от тази каша да изберете надеждната марка.

Научете за LLumar Научете повече

Референции

Референции на LLumar

LLumar подобрява световно-известни сгради от десетилетия. Вижте подробна информация за подбраните проекти.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Препратки

Референции на LLumar

Запознайте се с инструкциите за монтаж на фолио за стъкло.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Нашите партньори

Energystar
The National Fenestration Rating Council
The American Institute of Architects

The American society of Interior Designers
Building Owners and Managers Association International

Double Glazing & Conservatories Trade asotiation

US Green Building Concil
NAESCO

Association of International Metallizers, Coaters and Laminators
Green Planet
Speciialty Equipment Market Association
International Window Film Association
Protectiveglazing Association
TUV Rheinland
Skin Cancer Association