Фолио за слънчева и UV защита LLumar

Слънчева защита с LLumar

Фолиа за слънцезащита LLumar

Прозорците са важна част от сградата - от светлината, която влиза през тях до гледката, която разкриват. Заедно с това те създават и множество проблеми простиращи се от прекомерна осветеност, отблясъци или нагряване до преждевременното избеляване на завесите, килима или мебелите. Фолио за прозорци за сгради LLumar ще Ви помогне да се справите с тези дразнещи, а често и скъпо струващи проблеми, като заедно с това ще Ви дари с допълнителен комфорт и по-ниски сметки. Фолио LLumar предлага много качествена uv и слънчева защита. Вие имате избор сред широка гама фолиа за прозорци - от огледално фолио, през прозрачно фолио до тонирано фолио. Разликата между фолио за сгради LLumar и автомобилно фолио LLumar е, че фолиото за сгради не е термосвиваемо т.е. не може да променя формата си, когато е подложено на различни температурни промени.

Използвайте огледално фолио  LLumar за енергоспестяване

Прозорците играят важна роля за температурата в помещението. Приблизително 50% от сумите по сметките на едно домакинство са от загуба на топлина или прекомерно нагряване през необработените стъкла. Фолиата за стъкло LLumar могат да понижат разходите за затопляне или охлаждане на помещенията, като отблъскват слънчевата топлина отвън, премахват топлите и студени зони вътре и намаляват топлинните загуби през стъклата. Нашият офис в България предлага над 40 вида фолио за слънчева защита и изолационно фолио, чрез които можете да си осигурите 15% и повече икономия на енергия.

LLumar блокира вредните UV лъчи

Повечето тъкани, мебели или произведения на изкуството могат да се повредят дори от дневна светлина оставена да влиза през необработените стъкла на прозорците. Спирайки повече от 99% от UV лъчите, фолио за стъкло LLumar Ви помага да запазите цветовете на мебелите, тъканите и килимите си и да защитите от обезцветяване и избеляване антиките и произведенията на изкуството. Все още не е създадено фолио за прозорци, което да блокира на 100% UV лъчите, но с фолио LLumar Вие получавате максимална защита.

Лично пространство без да жертвате гледката с огледално фолио LLumar

Отворете щорите, дръпнете завесите или пердетата и оставете слънцето да огрее. Огледално фолио за стъкло LLumar намалява отраженията до 87% като Ви позволява да гледате телевизия или работите на компютър. И тъй като LLumar е в множество цветове и нюанси, Вие ще се наслаждавате на гледката без дори да забелязвате, че то е там. Един монтаж на слънцезащитно фолио за сгради LLumar е много бърз. Важно е да потърсите опитен монтажист, който се занимава с поставяне на фолио за сгради. С негова помощ за няколко часа Вие ще можете да се насладите на качеството на американско фолио за стъкло LLumar. При това нашите продукти се предлагат с фабрична гаранция, слой против надраскване и приемлива цена.За повече информация потърсете представителството на LLumar за България.

Характеристики на фолио за uv защита Работни характеристики

Технически характеристики на фолио за uv защита

 

 

Коя марка фолио за стъкло да избера?

Често задавани въпроси за LLumar По света съществуват редица търговски марки фолио за стъкло, доставени от различни фирми обявяващи се за производители. С някои важни факти, ние се опитваме да помогнем от тази каша да изберете надеждната марка.

Научете за LLumar Научете повече

Референции

Референции на LLumar

LLumar подобрява световно-известни сгради от десетилетия. Вижте подробна информация за подбраните проекти.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Препратки

Референции на LLumar

Запознайте се с инструкциите за монтаж на фолио за стъкло.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Нашите партньори

Energystar
The National Fenestration Rating Council
The American Institute of Architects

The American society of Interior Designers
Building Owners and Managers Association International

Double Glazing & Conservatories Trade asotiation

US Green Building Concil
NAESCO

Association of International Metallizers, Coaters and Laminators
Green Planet
Speciialty Equipment Market Association
International Window Film Association
Protectiveglazing Association
TUV Rheinland
Skin Cancer Association