Стилни решения с декоративно фолио за прозорци LLumar

Декоративно фолио llumar

Декоративно фолио LLumar е фолио за сграда, което спомага да творите. Чрез декоративно фолио за стъкло LLumar Вие можете да постигнете неописуема атмосфера с повишен комфорт и уют и лично пространство за всеки. СанСек ЕООД, официалният дистрибутор и вносител на LLumar за България предлага над 30 различни вида декоративно фолио с различни цветове, чрез които можете да осъществите вашите интериорни желания. Чрез различни нюанси от нашето цветно фолио можете да постигнете отлични резултати. Декоративно фолио LLumar е самозалепващо и е много лесно за монтаж.

Макар че ефектът изглежда поразителен, гравираното стъкло е трудно и скъпо за инсталиране и поддръжка. Промяната на гравирано стъкло е почти невъзможна, а почистването може да бъде проблематично.

Точно обратното - професионално монтираните фолиа за украса LLumar могат да възпроизведат външния вид и усещането за гравирано стъкло само за част от цената и могат да бъдат почиствани с обикновени препарати за стъкло. Заедно с това те лесно се подменят и Ви позволяват да обновявате дома или офиса си без да има нужда от подмяна на прекалено скъпите гравирани стъкла. По този начин декоративно фолио за сгради LLumar въпреки, че не е енергоспестяващо има способността да Ви спести голямо количество разходи.

Фолиата LLumar се произвеждат в серия от цветове и шарки, които Ви дават стилно, ефектно и пълноценно уединение, без това да пречи на естествената светлина или да разгромява бюджета Ви. При нас можете да откриете и матово фолио на достъпна цена. Декоративното фолио може да се използва от офиси, магазини, банки, различни заведения, в къщи, рекламни агенции, като рекламно фолио и много други. Неговата универсалност позволява то да бъде използвано от всекиго и навсякъде.

LLumar е американско фолио произведено от най-голямата фирма за производство на фолио за прозорци в света Solutia Performance Films.Поради този факт декоративното фолио има дългогодишна гаранция и е устойчиво на надраскване.То не се нуждае от допълнителна поддръжка, а неговото почистване е без проблемно, без значение на препарата, който използвате.

Декоративни продуктиLLumar предлага редица фолиа за прозорци, които могат да помогнат в различни ситуации. Песъкоструйните матове, които предлагаме са с бял, кафяв и зелен цвят. С тяхна помощ Вие можете да закриете нежелани гледки или да изрежете различни фигури. С помощта на фолиата с орнаменти, Вие можете да украсите различни витрини на магазини, да направите уникален интериор в офиса или да прикриете дадено нещо. Фолиата от моделите DECO и DL пък са със син, зелен, червен и жълт цвят и имат способността да се сливат с подоен интериори екстериор и да придават една уникална атмосфера.

 

Работни характеристики на декоративно фолио Работни характеристики

Характеристики на декоративно фолио LLumar

 

Коя марка фолио за стъкло да избера?

Често задавани въпроси за LLumar По света съществуват редица търговски марки фолио за стъкло, доставени от различни фирми обявяващи се за производители. С някои важни факти, ние се опитваме да помогнем от тази каша да изберете надеждната марка.

Научете за LLumar Научете повече

Референции

Референции на LLumar

LLumar подобрява световно-известни сгради от десетилетия. Вижте подробна информация за подбраните проекти.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Препратки

Референции на LLumar

Запознайте се с инструкциите за монтаж на фолио за стъкло.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Нашите партньори

Energystar
The National Fenestration Rating Council
The American Institute of Architects

The American society of Interior Designers
Building Owners and Managers Association International

Double Glazing & Conservatories Trade asotiation

US Green Building Concil
NAESCO

Association of International Metallizers, Coaters and Laminators
Green Planet
Speciialty Equipment Market Association
International Window Film Association
Protectiveglazing Association
TUV Rheinland
Skin Cancer Association