Енергоспестяващо фолио LLumar намалява енергийните разходи до 24%

 

Енергийна икономия с фолио LLumar

Значителни спестявания и бързо изплащане с фолио за стъкло LLumar

Енергоспестяващо фолио за стъкло на LLumar може да подобри ефективността на почти всяко остъкляване, като осезаемо намалят изразходваната енергия особено в моменти на върхово потребление. Професионалните енергийни одитори прогнозират, че сграда обновена с енергоспестяващо фолио на LLumar може да реализира годишна енергийна икономия от 24% чрез подобрени ОВК показатели и да намали въглеродните емисии при среден срок на изплащане от три години! Много голяма част от фолиата за сграда (в.т.ч. декоративно фолио, защитно фолио, отразяващо фолио, антиграфитно фолио и фолио за uv защита) и автомобилните фолиа на LLumar имат способността да намаляват енергийните разходи поради способността им да блокират слънчевата топлина и енергия. Фолио LLumar предлага над 99% uv защита на използващите го.

Освен, че има фолио със способността да блокира uv лъчите, LLumar е създал и патентовал изолационно фолио, което може значително да намали разходването на топлината през студените месеци.

Какво е EnerLogic?

Революционно откритие е продуктът на Solutia Performance Films - Enerlogic. Това е фолио за икономия на енергия целогодишно или т.н. фолио "четири сезона". Може да се каже, че това е най-високотехнологичното фолио за прозорци в света. Вие можете да се сдобиете с Enerlogic в офиса ни в България на достъпна цена.Фолиото е създадено по технология на NASA и притежава изключително ниска емисия от 0.07 ( емисията на едно единично стъкло е около 5.00 - по-ниските стойности са по-добри). Емисията представлява способността на даден продукт да отделя погълнатата енергия. EnerLogic почти не отделя 32-та процента слънчева енергия, която поема, в комбинация с това то отхвърля още 48% от енергията. Единичностъкло с поставено фолио EnerLogic  може да доближи свойствата си до тези на един стъклопакет от две стъкла. Фолиото е съвместимо с други системи за икономия на енергия.EnerLogic фолиата могат също да играят важна роля в програмите за сертифициране –„Зелена сграда“, като програмата LEED ( Лидерство в Енергийния дизайн и дизайна на Околната среда), като фолиото спомага за получаването до 9 сертификационни точки. В комбинация с това фолиото има 15 години гаранция и спомага за ограничаването на вредните газове в атмосферата.

Тестове на Solutia Performance Films Inc.

Неотдавна Solutia Performance Films проведе тест, контролиран от Johnson Controls - независима компания за енергиен одит. На наблюдаваните сгради нищо друго не е променяно освен монтирането на фолио за стъкло. Както се вижда на графиката, резултатите от теста безусловно доказват ефективността на фолиото и енергоспестяващите му качества. За подробна информация за теста моля вижте тук (текстът е на унгарски език).

Предимство на сграда с фолио LLumar

Вашата сграда енергоспестяваща ли е?

Една трета от разхода за охлаждане на сграда е поради топлината влизаща през стъклата на прозорците, а почти 75% от наличните стъкла са енергийно неефективни. LLumar предлага изключителен процес по Енергиен Одит чрез широко-разпространената DOE-2 система за анализ, за да покаже как LLumar ще подобри ефективността, което ще доведе до значими икономии и бърза възвръщаемост на вложенията. Процесът по Енергиен Одит на LLumar е единственото средство в бранша, което е преминало независими проверки от най-големите световни енергийни компании.

Приемете "Едноминутното Предизвикателство" на LLumar, за да прогнозирате вашия потенциал за енергийни икономии и да подготвите сградата си за цялостен енергиен одит.

Едноминутно предизвикателство на Lumar Едноминутно предизвикателство


Схема на стъкло с фолио LLumar

Как работи фолиото за прозорци

Направени от здрав полиестерен ламинат и свързващи покрития, енергоспестяващите фолиа за стъкло на LLumar могат да Ви предложат:

  • Намаляват затоплянето от слънчевите лъчи до 85%;
  • Спира 99% от увреждащите UV лъчи;
  • Подобряват комфорта на обитателите, като намаляват блестенето и топлината;
  • Ниско-емисионните (Low-E) фолиа подобряват изолационните свойства с цел целогодишни икономии;
  • Подобряват стила на вашата кола или на вашата сграда/дом;
  • Намаляват годишните Ви разходи за гориво/енергия;
  • Могат да се самоизплатят до 3 години;
  • Слой против надраскване и дългогодишна гаранция;
  • Най-високото качество;

Работни характеристики на енергоспестяващо фолио Работни характеристики

Характеристики на енергоспестяващи фолиа LLumar

 

Коя марка фолио за стъкло да избера?

Често задавани въпроси за LLumar По света съществуват редица търговски марки фолио за стъкло, доставени от различни фирми обявяващи се за производители. С някои важни факти, ние се опитваме да помогнем от тази каша да изберете надеждната марка.

Научете за LLumar Научете повече

Референции

Референции на LLumar

LLumar подобрява световно-известни сгради от десетилетия. Вижте подробна информация за подбраните проекти.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Препратки

Референции на LLumar

Запознайте се с инструкциите за монтаж на фолио за стъкло.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Нашите партньори

Energystar
The National Fenestration Rating Council
The American Institute of Architects

The American society of Interior Designers
Building Owners and Managers Association International

Double Glazing & Conservatories Trade asotiation

US Green Building Concil
NAESCO

Association of International Metallizers, Coaters and Laminators
Green Planet
Speciialty Equipment Market Association
International Window Film Association
Protectiveglazing Association
TUV Rheinland
Skin Cancer Association