LLumar антиграфитно фолио

Анти-графити фолио LLumar

Антиграфитно фолио за стъкло LLumar намалява разходите по отстраняване на графити

Много градове по света търпят нарастващи щети причинени от вандали, които използват гравиращи инструменти, абразиви, киселина или боя, за да драскат стъклата или други повърхности на обществената собственост.  Антиграфитни фолиа за стъкло LLumar, още известни като "жертвени" фолиа, днес са водещото решение за ефективно намаляване на щетите на достъпна цена. Тези специално създадени за целта фолиа, реално невидими след поставяне, създават отстраняема "жертвена" повърхност, която намалява или изцяло премахва необходимостта от скъпо-струващата  подмяна на стъклото.  Единична смяна на стъкло лесно може да превиши десет или дори двадесет пъти цената на поставеното фолио на прозореца. Освен, че е прозрачно, фолиото може да осигури отлична uv защита и по този начин да предпази значими вещи или самите вас от слънцето. Антиграфити фолиото е защитно фолио, което все още не е много известно в страната. В следващите години, обаче се очаква повишаване на интереса към него.То е типично фолио за сгради но може да се използва и, като фолио за автомобилни стъкла за тониране на стъкла на коли.В много градове в света антиграфити фолио LLumar се използва за предпазване стъклата на автомобилите от градския транспорт. Въпреки това фолиото не е термосвиваемо и то може да се поставя само на "прави" прозорци.

Просто свалете или почистете надрасканото фолио.

Независимо дали става дума за вертикални или наклонени стъкла, огледала или елементи от неръждаема стомана в автобуси, молове, офис-сгради или метрото, поставянето или подмяната от професионално обучени монтажисти е лесна и на ниска цена, при това спестява неприятностите по подмяна на стъклото. Фолиото за защита от надраскване на LLumar е пригодено за външен монтаж на стъклото. При прояви на вандализъм, фолиото просто се сваля заедно с щетите, а отдолу е непокътнатата повърхност на стъклото готова да бъде покрита отново с нов слой "жертвено" фолио. В случай на графити рисунки специалното патентовано покритие на LLumar прави невъзможно рисуването, а остатъците от боя лесно се почистват. Антиграфити на LLumar е неповторимо фолио с много отговорна и специфична задача, която може да се изпълни от много малко фолиа за прозорци по света. Неговата сфера на приложение много широка.То може да се постави на стъклата на всякакъв вид сграда и на стъклата на голяма част от превозните средства.За повече информация можете да се свържете с нашия офис в България.

Анти-графити фолио характеристики Работни характеристики

Антиграфити фолио характеристики

 

Коя марка фолио за стъкло да избера?

Често задавани въпроси за LLumar По света съществуват редица търговски марки фолио за стъкло, доставени от различни фирми обявяващи се за производители. С някои важни факти, ние се опитваме да помогнем от тази каша да изберете надеждната марка.

Научете за LLumar Научете повече

Референции

Референции на LLumar

LLumar подобрява световно-известни сгради от десетилетия. Вижте подробна информация за подбраните проекти.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Препратки

Референции на LLumar

Запознайте се с инструкциите за монтаж на фолио за стъкло.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Нашите партньори

Energystar
The National Fenestration Rating Council
The American Institute of Architects

The American society of Interior Designers
Building Owners and Managers Association International

Double Glazing & Conservatories Trade asotiation

US Green Building Concil
NAESCO

Association of International Metallizers, Coaters and Laminators
Green Planet
Speciialty Equipment Market Association
International Window Film Association
Protectiveglazing Association
TUV Rheinland
Skin Cancer Association