LLumar пази пътниците и автомобилите на градския транспорт

 

Фолио за слънчева защита и енергоспестяване

Фолио за градския транспорт LLumarЗащо са необходими фолиата за стъкло на машините от градския транспорт? Фолио за слънчева защита LLumar подсигуряват комфорта по време на пътуване, като премахват слънчевите изгаряния. Слънчевите лъчи днес стават все по-силни и по този начин причиняват много вреди, като избеляване на тапицерията, унищожаване на забравени в колата вещи и все по-често рак на кожата. Американско фолио LLumar е проектирано да се справя с тази заплаха.Едновременно с това фолиата понижават температурата в купето и позволяват на климатика да поддържа прохладно с много по-малък разход на енергия. Всяко автомобилно фолио с марка LLumar притежава 99% uv защита и могат да Ви защитят ефективно от отблясъците. Можете да поставите, дори и прозрачно фолио LLumar, което има същата защита и енергийна ефективност, както тонираните фолиа. Фолио за кола LLumar се поставя много лесно и бързо, при това на приемлива цена.То е термосвиваемо и самозалепващо, което позволява на опитен монтажист да се справи за по-малко от половин ден

Пътническа безопасност със защитно фолио LLumar

Автомобилните стъкла с монтирано защитно фолио LLumar подсигуряват безопасно пътуване. В случай на злополука, няма да има летящи парчета стъкло нараняващи хората, а при необходимост спасителните екипи ще могат да отстранят стъклото като едно цяло вместо да го доразтрошават на малки парчета, които допълнително могат да наранят вече пострадалите пътници.Защитните фолиа на LLumar са познати още, като "невидим щит", "бронирано фолио" или "противоударно фолио". Тяхната употреба зачестява в днешно време. В допълнение към защитната си функция, те предлагат и 95% защита от ултравиолетови лъчи. Защитно фолио за прозорци LLumar е най-качественото и най-здравото фолио в бранша. За да получите монтаж на фолио LLumar, Вие трябва да се свържете с някой от нашите тренирани специалисти.

Антиграфитно фолио LLumar пази вашата кола

Автомобилите  много градове по света търпят нарастващи щети причинени от вандали, които използват гравиращи инструменти, абразиви, киселина или боя, за да драскат стъклата или други повърхности от колата или на обществени сгради. Антиграфитно фолио за коли и сгради е специално създадено за целта фолио. То е реално невидимо и след поставяне, създава отстраняема "жертвена" повърхност, която намалява или изцяло премахва необходимостта от скъпо струващата  подмяна на стъклото. Единична смяна на стъкло лесно може да превиши десет или дори двадесет пъти цената на поставеното фолио. Антиграфитно фолио LLumar притежава дългогодишна гаранция и слой против надраскване, който го прави изключително устойчиво.Фолиото е предпочитан продукт от машините на градския транспорт, търговски центрове, магазини, банки, златарски ателиета и дори рекламни агенции, които го използват за защита на друго рекламно фолио.

Ние предлагаме различни продукти за защита на возилата от градския транспорт, а за по-специални случаи и изисквания ние можем да предложим и продукти по поръчка.

 

Коя марка фолио за стъкло да избера?

Често задавани въпроси за LLumar По света съществуват редица търговски марки фолио за стъкло, доставени от различни фирми обявяващи се за производители. С някои важни факти, ние се опитваме да помогнем от тази каша да изберете надеждната марка.

Научете за LLumar Научете повече

Референции

Референции на LLumar

LLumar подобрява световно-известни сгради от десетилетия. Вижте подробна информация за подбраните проекти.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Препратки

Референции на LLumar

Запознайте се с инструкциите за монтаж на фолио за стъкло.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Нашите партньори

Energystar
The National Fenestration Rating Council
The American Institute of Architects

The American society of Interior Designers
Building Owners and Managers Association International

Double Glazing & Conservatories Trade asotiation

US Green Building Concil
NAESCO

Association of International Metallizers, Coaters and Laminators
Green Planet
Speciialty Equipment Market Association
International Window Film Association
Protectiveglazing Association
TUV Rheinland
Skin Cancer Association