Фолио за прозорци по поръчка съобразено с вас.

 

Възможности за индивидуални поръчки.

Продукти по поръчка на LLumarКато най - големият производител на фолио за стъкло в света Solutia Performance Films, подразделение на Solutia, предлага на пазара най-широката гама от фолиа за стъкло с марка LLumar. Нашият списък с продукти се простира от стандартно оцветен до нюансирано високоефективно фолио, автомобилно фолио и фолио за градския транспорт отразяващо фолио, фолио за слънчева защита, декоративно фолио, защитно фолио, както и песъкоструйни/матирани фолиа. Съзнавайки, че в целия свят съществуват много различия по отношение на строителните норми, закони, климатични условия, предпочитания за проектиране и остъкляване, а също и за автомобилите и техните цветове, ние разработихме програма за индивидуални поръчки, с която да посрещнем специфичните нужди на нашите дистрибутори. С повече от 50 години опит и най-съвременни технологии, Solutia Performance Films има възможност да произведе индивидуални поръчки, по-бързо, по-добре и с по-високо качество от всички свои конкуренти. Наши фолиа по поръчка се поставят, дори и на автомобилите на градския транспорт.

Производствените мощности на Solutia Performance Films включват високотехнологични заводи във Вирджиния и Калифорния (САЩ) и Рункорн (Великобритания). При индивидуални поръчки са възможни изисквания за депозит, минимални количества и срокове за изработка. Моля, свържете се с нас при запитвания за изработка на фолио по поръчка.

Фирма "СанСек" ЕООД

Представителят на LLumar за България СанСек ЕООД би могъл да даде най-добрия съвет относно фолиото за прозорци, от което се нуждаете. Нашата фирма разполага с обучени специалисти, които са се занимавали с монтаж на фолио. LLumar може да осигури  фолио, което не е създавано да сега. Ние сме лидер в света на фолиото за стъкло и поради тази причина можем да предложим най-качественото обслужване на нашите клиенти.Вие и вашите желания сте най-важни за нас. Нашата цел е да Ви помогнем да откриете този продукт, който може да свърши желаната от вас работа, като същевременно да бъде на ниска цена и с високо качество - трудна задача, но не непосилна за световния лидер в производството на фолио за прозорци Solutia Performance Films.

 

Коя марка фолио за стъкло да избера?

Често задавани въпроси за LLumar По света съществуват редица търговски марки фолио за стъкло, доставени от различни фирми обявяващи се за производители. С някои важни факти, ние се опитваме да помогнем от тази каша да изберете надеждната марка.

Научете за LLumar Научете повече

Референции

Референции на LLumar

LLumar подобрява световно-известни сгради от десетилетия. Вижте подробна информация за подбраните проекти.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Препратки

Референции на LLumar

Запознайте се с инструкциите за монтаж на фолио за стъкло.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Нашите партньори

Energystar
The National Fenestration Rating Council
The American Institute of Architects

The American society of Interior Designers
Building Owners and Managers Association International

Double Glazing & Conservatories Trade asotiation

US Green Building Concil
NAESCO

Association of International Metallizers, Coaters and Laminators
Green Planet
Speciialty Equipment Market Association
International Window Film Association
Protectiveglazing Association
TUV Rheinland
Skin Cancer Association