Монтаж на фолио LLumar

Монтажисти на LLumar

Професионално обучени монтажисти

Най-качественото фолио за стъкло изисква най-добрите монтажисти. Дори и най-качествените фолиа няма да са ефективни, ако не са монтирани професионално. Фолиа на мехури, люспи или започнали да избеляват са признак на ниско качество и лош монтаж. Оторизираните разпространители на LLumar са фирмено обучени от специалисти на Solutia Performance Films в най-съвременните методи за монтаж. Независимо дали обучението е проведено в нашият високотехнологичен тренировъчен център или "на място" при някой от стотиците разпространители по целия свят, може да сте сигурни, че вашият LLumar монтажист притежава най-новите инструменти и техники за да постави фолиото Ви.

Качество на което може да се доверите

Фолиата LLumar са с безкомпромисно качество и изработка и са съобразени с международните законови изисквания и стандарти. Известни със своето устойчиво на надраскване и корозия покритие, фолиата LLumar са издръжливи и не се нуждаят от поддръжка. Тази новаторска технология е недостижима за който и да е от останалите производители на фолио за стъкло. Ние гарантираме всеки LLumar продукт с фабрична гаранция. Попитайте нашият разпространител за съответните специфичните гаранции.

Нашите монтажисти могат да Ви осигурят затъмняване (тониране) на автомобилни стъкла и поставяне на сградно фолио с най-доброто качество и на конкурентни цени. Вие можете да се сдобиете със защитно, декоративно и антиграфитно фолио, фолио за uv защита и фолио за коли LLumar и да получите монтаж за минимално време.
Фирмата представител на LLumar за България - СанСек ЕООД има партньори монтажисти в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Шумен, Велико Търново, Плевен и в почти всички български градове. С тяхна помощ нашето фолио е достъпно на всякъде в страната. Вие можете да се свържете с тях чрез нас или директно с тях. Желателно е след монтаж да изисквате сертификат за произход и съответствие, който указва, че фолиото монтирано на вашия автомобил или сграда е с марката LLumar. Сертификата се издава за България само и единствено от СанСек ЕООД, но той в повечето случаи се Ви се предава от монтажиста на фолиото.
 

Коя марка фолио за стъкло да избера?

Често задавани въпроси за LLumar По света съществуват редица търговски марки фолио за стъкло, доставени от различни фирми обявяващи се за производители. С някои важни факти, ние се опитваме да помогнем от тази каша да изберете надеждната марка.

Научете за LLumar Научете повече

Референции

Референции на LLumar

LLumar подобрява световно-известни сгради от десетилетия. Вижте подробна информация за подбраните проекти.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Препратки

Референции на LLumar

Запознайте се с инструкциите за монтаж на фолио за стъкло.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Нашите партньори

Energystar
The National Fenestration Rating Council
The American Institute of Architects

The American society of Interior Designers
Building Owners and Managers Association International

Double Glazing & Conservatories Trade asotiation

US Green Building Concil
NAESCO

Association of International Metallizers, Coaters and Laminators
Green Planet
Speciialty Equipment Market Association
International Window Film Association
Protectiveglazing Association
TUV Rheinland
Skin Cancer Association