Производителя на LLumar - Solutia Performance Films

Завод на Solutia Performance FlmsLLumar - най-уважаваната марка за висококачествено фолио за стъкло в световен мащаб се произвежда от Solutia Performance Films - най-големият производител на фолиа за стъкло в света. Solutia Performance Films са признати за върховите си технологии и изследвания, производствени постижения и възможности, всеобхватно световно разпространение и ненадминати нива на обслужване на клиентите.

С 50 години опит, Solutia Performance Films са в състояние да отговорят на разнообразните нужди на световния пазар по-добре от всеки конкурент.

Световно Производство, Продажби и Разпространение

Solutia Performance Films е базирана в Сейнт Луис, Мисури, САЩ със производствени линии и разпространителски центрове по целия свят. Solutia Performance Films е подразделение на Solutia - световният лидер в производството на експлоатационни материали и специализирани химикали. Като компания с 4 милиарда капитал Solutia налага водеща позиция за всяко от производствата си.

Solutia Performance Films разполага с над 70 000 квадратни метра производствени площи предназначени за развитие и изработката на полиестерни фолиа. Върховите производствени технологии на Solutia Performance Films включват оцветяване в дълбочина, метализиране, разпрашаване (пулверизиране), покриване и наслояване (ламиниране,валцоване). Всички фолиа се произвеждат в обезпрашени помещения (clean-room) с контролирана температура и влажност. Solutia Performance Films използват патентовани лепила, устойчиви на надраскване покрития и UV инхибитори славещи се като най-добрите в бранша.

В лабораториите си за контрол на качеството, Solutia Performance Films проверяват своите продукти за да са сигурни, че те са покрили най-високите стандарти, преди да бъдат изпратени на клиентите.

Solutia Performance Films е компания сертифицирана по ISO 9001 Сертификат # FM 35957

Защо всички избират фолио за стъкло LLumar?

В двете фабрики на компанията специализирани за производството на фолио за прозорци в Рункорн, Великобритания и в Мартинсвил, САЩ се произвежда абсолютно всяко фолио на компанията в това число автомобилно фолио, защитно фолио, декоративно фолио, огледално фолио, фолио за uv защита, фолио за облепване на автомобили, антиграфитно фолио, фолио за защита на боята и енергоспестяващо фолио. Всяко фолио на компанията е самозалепващо, а автомобилното фолио предлагано от Solutia Performance Films е термосвиваемо.

Кои са партньорите на Solutia performance Films в България?

Специалистите, които се занимават със затъмняване на автомобилни стъкла и монтаж на фолио за сгради могат да са сигурни, че работейки с LLumar, те работят с най-качественото фолио за прозорци.

В България, чрез своя партньор СанСек ЕООД, компанията предлага над 50 вида фолио за коли и над 150 вида фолио за сгради, сертифицирани и прoзведени от Solutia Performance Films. Клиентите могат да се сдобият както с прозрачно, така и със тонирано фолио, както с по-обикновени модели, така и с най-висококачествените фолиа на света.

 

Коя марка фолио за стъкло да избера?

Често задавани въпроси за LLumar По света съществуват редица търговски марки фолио за стъкло, доставени от различни фирми обявяващи се за производители. С някои важни факти, ние се опитваме да помогнем от тази каша да изберете надеждната марка.

Научете за LLumar Научете повече

Референции

Референции на LLumar

LLumar подобрява световно-известни сгради от десетилетия. Вижте подробна информация за подбраните проекти.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Препратки

Референции на LLumar

Запознайте се с инструкциите за монтаж на фолио за стъкло.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Нашите партньори

Energystar
The National Fenestration Rating Council
The American Institute of Architects

The American society of Interior Designers
Building Owners and Managers Association International

Double Glazing & Conservatories Trade asotiation

US Green Building Concil
NAESCO

Association of International Metallizers, Coaters and Laminators
Green Planet
Speciialty Equipment Market Association
International Window Film Association
Protectiveglazing Association
TUV Rheinland
Skin Cancer Association