Спонсорство на LLumar

{yoogallery src=[/images/szponzoracio] title=[Szponzoráció] style=[lightbox] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1]}

Участието на LLumar

Като най-голяма световна марка фолио за прозорци LLumar е спонсор на различни спортни мероприятия. Отборите на LLumar участват в различни състезания и жънат много успехи. Голяма част от състезателните автомобили инат поставено автофолио LLumar, което ги предпазва от вредните uv лъчи, намалява отблясъците и не позволява да се трупа умора на очите. Малко известен е факта, че първото фолио за коли монтирано на автомобил било в средата на 20-ти век, в САЩ и това фолио носело марката LLumar. Като пионер в производството на фолио за прозорци, нашата компания е желан партньор, спонсор, приятел.

Автомобилно фолио LLumar

Автомобилно фолио LLumar е предпочитано, дори и от състезателите в световния рали шампионат. LLumar разполага със свои отбори в различни области от дрифт състезанията до водните спортове.

Фирмата произвеждаща автомобилно фолио и фолио за сгради  LLumar - Solutia Performance Films спонсорира различни събития извън спорта, като например различни начинания по енергийна ефективност. Компанията е една от най-големите в света. Нейната работа се свързва с енергоспестяването и търсенето на начини за създаване на алтернативни източници на енергия.

Състезания организирани от LLumar

LLumar е компания с дългогодишен опит в спонсорството на различни мероприятия. Компанията организира ежегодни състезания по тониране на автомобилни стъкла, на които участват най-добрите български монтажисти. На състезанията можете да видите, какви са най-новите техники свързани със затъмняването на автостъкла.

Опазване на околната среда

Благодарение на своят революционен продукт EnerLogic, който е създаден по уникална патентована технология, LLumar може ежегодно да намалява замърсяването на околната среда. Фолиото има емисия от само 0.07, което означава, че то почти не излъчва никаква радиация, а я поглъща. Със среден живот от 15 години, то може да се окаже една много добра инвестиция, ако желаете да участвате в различните програми за опазване на околната среда. Не отдавна от Solutia - компанията производител на LLumar, заявиха, че до 2020 година планират да намаляват изхвърлените вредни емисии при производството на фолио за стъкло с до 20%.За повече информация можете да се свържете с офиса на LLumar в България.


 

Коя марка фолио за стъкло да избера?

Често задавани въпроси за LLumar По света съществуват редица търговски марки фолио за стъкло, доставени от различни фирми обявяващи се за производители. С някои важни факти, ние се опитваме да помогнем от тази каша да изберете надеждната марка.

Научете за LLumar Научете повече

Референции

Референции на LLumar

LLumar подобрява световно-известни сгради от десетилетия. Вижте подробна информация за подбраните проекти.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Препратки

Референции на LLumar

Запознайте се с инструкциите за монтаж на фолио за стъкло.

Референции с фолио LLumar Научете повече

Нашите партньори

Energystar
The National Fenestration Rating Council
The American Institute of Architects

The American society of Interior Designers
Building Owners and Managers Association International

Double Glazing & Conservatories Trade asotiation

US Green Building Concil
NAESCO

Association of International Metallizers, Coaters and Laminators
Green Planet
Speciialty Equipment Market Association
International Window Film Association
Protectiveglazing Association
TUV Rheinland
Skin Cancer Association