Новини


SEMA Show 2014

Отборът на LLumar вече е готов за изложението SEMA през 2014 година. На нашият щанд ще присъстват лудите от West Coast Customs заедно с тяхното известно Audi R8 Tron. Както всяка година ние от LLumar Югоизточна Европа също ще сме там, на най-голямото тунинг шоу в света. Следвайте ни в социалните мрежи и вижте какво се случва на SEMA!

 

Запознайте се със семейство LLumarПредставяме ви семейство LLumar,които ще ни въведат в света на фолиата LLumar с няколко кратки филмчета. Те ще ни покажат как да направим дома и автомобила си по-комфортни с фолиа LLumar. Гледайте филмчетата и научете за предимствата на фолиа LLumar които могат да направят живота ви по-приятен.
 

Унгарски дни в Клуж


Тази година се организира за пета поредна година се организираха "Унгарски дни в Клуж", където взеха участие местни партньори на LLumar както и целия екип на LLumar Югоизточна Европа. Колегите ни от Унгария,България,Румъния,Хърватска и Сърбия лично участваха в събитието както и в други тиймбилдинг активности с повече от тридесет човека където главното събитие беше съзтезание по готварство. Отборът на LLumar с общи усилия приготви "лятно зеле със ребра " което спечели награда за най-вкусно ястие.
 

Промяна в работното време

Поради неотложни служебни ангажименти, нашият офис няма да работи в Четвъртък (21.08) и Петък (22.08). Молим за извинение за причиненото неудобство. Очакваме Ви отново в Понеделник (25.08)

 

Фолирахме F-16

Grafityp F16 Wrapping

Преди около година Grafiyp облепи изтребителите F16 на белгийската армия за първи път по случай 60 годишнината на ескадрон „Тигър”. Командването на Белгийската армия беше приятно изненадано от резултата, и по-рано тази година, когато ескадрилата беше поканена да вземе участие в международно въздушно шоу, идеята за „нови дрехи” върху техните изложбени образци веднага изникна в мислите им. Grafityp F16 Wrapping

Руди Зоонс (Grafiyp специалист по облепване) отиде да въздушната база още веднъж да направи новия дизайн върху бързите самолети. Отпечатан беше върху Grafiprint S38P и ламинирано с Grafiprint LAMX40. Накрая резултата надмина очакванията, дори и след няколко полета където не само пилота и самолета но и GrafiWrap фолиото бяха изложени на екстремни скорости от повече от 2 400 км/ч и сили достигащи 9 пъти G.

Grafityp F16 wrapping Grafityp F16 Wrapping

 
« StartPrev123NextEnd »

Page 2 of 3