LLumar

Защитно автомобилно фолио

Защитете семейството си и ценностите в автомобила

Не се превръщайте в жертва! Защитете Вашето семейство и себе си с LLumar!

Пътните злополуки се случват всеки ден, дори и с най-отговорните шофьори. За части от секундата животът може да се промени. 

При станичен удар:

Незащитените странични прозорци могат лесно да се разбият и разпръснат на парчета в колата. Стъклените парчета могат да причинят значителни разкъсвания и наранявания на очите. Счупените прозорци увеличават вероятността пътниците да излетят през прозореца, което е една от водещите причини за смърт при пътни злополуки.

Фолио за безопасност и сигурност LLumar осигурява силна защитна бариера между Вас и стъклото в случай на инцидент. С LLumar прозорецът все още може да се счупи, но стъклените парчета се придържат към фолиото. Пътниците ще бъдат защитени от хвърчащи парченца стъкло. Стъклото ще остане в едно парче и няма да попречи отварянетона въздушните възглавници(еърбегове) Бъдете сигурни в защитата на LLumar всеки път, когато семейството Ви е в колата.

 

Защитете значимото

За по-малко от пет секунди крадец може да счупи стъклото и да ви ограби. Това е особено опасно, ако Вие сте в колата по време на нападението.

Фолиата за сигурност и безопасност на LLumar, са най-добрата защита срещу нападения. Задържайки счупеното стъкло на място LLumar многократно забавя достъпа до купето. Увеличеното време за проникване и допълнителният шум привличат внимание към крадеца. А ако сте в колата по време на нападението, ще имате повече време за бягство или адекватна самоотбрана.

Според тестове направени от DEKRA, в случай на страничен удар с 16 км/ч може да се стигне до фатален изход, причинен от счупено стъкло.

Още предимства на фолиата