LLumar

Защитете боята си

Невидима и дълготрайна защита

Първата драскотина е най-болезнена. За да предотврътите болката и задържиш колата си нова използвай най-устойчивото фолио за защитана боята. 

LLumar Paint Protection Film (PPF) ще предпази боята на автомобила Ви от каменни стърготини, повреди от буболечки, абразия и атмосферни влияния. Специфично проектиран да пасва на Вашия автомобил,чистото гъвкаво фолио ще покрие всички податливи покрития, като качулката,огледалата и броните, без да има нужда от пробити отвори, нито специални скрепителни елементи като при други защитни продукти.

Защитете инвестицията в автомобила си сега, и елиминирате нуждата от скъпо-струващи ремонти и повторно боядисване. Поддръжката е лесна – просто почистете,измийте и минете с восък автомобила си по същия начин, както винаги. Този на практика невидим, издръжлив материал предлага отлична защита и няма да повлияе на вашите боядисани повърхности.

Защитените филми LLumar Paintса конструирани срещу пожълтяване, напукване, отлепване, мехурчета и гарантирано запазват високия си блясък, в случай, че са инсталирани от оторизиран дилър на LLumar.

Фолиото за защита на боята LLumar силно се препоръчва за чисто нови колизащото защитават оригиналната боя от самото начало.

Предимствата на фолиото за автомобилни стъкла