LLumar

Защитете боята си

Невидима и дълготрайна защита

Първата драскотина е най-болезнена. За да запазите колата си непокътната използвайте най-устойчивото фолио за защита на боята.

LLumar Paint Protection Film (PPF) ще предпази боята на автомобила Ви от надраскваня, повреди от камъчета, абразия и атмосферни влияния. Специално създадените шаблони са проектирани да пасват на Вашия автомобил, а прозрачното гъвкаво фолио ще покрие всички детайли, като капака, огледалата и броните.

Защитете инвестицията в автомобила си сега и елиминирате нуждата от скъпо-струващи ремонти и повторно боядисване. Поддръжката е лесна – просто почистете, измийте и минете с восък автомобила си по същия начин, както винаги. Този на практика невидим, издръжлив материал предлага отлична защита на вашите боядисани повърхности.

Защитените фолиа LLumar PPF срещу пожълтяване, напукване, отлепване и мехурчета, гарантирано запазват високия си блясък, в случай, че са инсталирани от оторизиран дилър на LLumar.

Фолиото за защита на боята LLumar се препоръчва за чисто нови автомобили, защото защитават оригиналната боя от самото начало.

Предимствата на автомобилните фолиа