LLumar

STRATOS - Най-висок клас

Последното поколение фолиа за стъкла вече е тук.

Премиум серията автомобилни фолиа Stratos е създадена за да подобри максимално комфорта и намали до минимум дразнещите отблясъци. Използвахме най-новите технологии за производство на фолиа за да получим най-ефективното фолио. Благодарение на това, получавате ефективност срещу топлина 97% SIRR за по-комфортно пътуване и невероятно усещане от шофирането. SIRR (Selective Infrared Rejection) е измерената непряка слънчева инфрачервена радиация. Човешкото тяло усеща инфрачервената радиация обикновено като топлина и жега.

Автомобилни фолиа Stratos се произвеждат по специална патентована технология Хибридна матрица. Благодарение на технологията, по която се произвежда фолиото за автомобилни стъкла, съчетавайки няколко слоя направени от милиарди нано частици за постигане на максимален ефект. Иновативната технология, по която са проектирани слоевете позволява топлината да бъде отвеждана навън през стъклото в максимална степен. Фолиа Stratos не влиаят на сигналите от електронни устройства, като мобилни телефони, таблети, GPS, дистанционни за врати или други.

Автомобилни фолиа Stratos филтрират почти всички вредни UV лъчи, елиминирайки 99% от тях. Нашите продукти се препоръчват от Американската и Британската фондации за борба с рака на кожата, като превантивен продукт.

Stratos е ексклузивна серия фолиа. Можете да ги намерите само в центровете LLumar SelectPro . Повече информация за програмата SelectPro можете да намерите тук: