LLumar

Фолио за стъкла против вредните UV лъчи

Фолиото за прозорци LLumar блокира ултравиолетовите лъчи и драстично намалява риска от развиването на рак на кожата.

Знаете ли, че шофьорите които продължително са изложени на слънце докато шофират, по-често развиват рак на кожата на лявата половина на  лицето и тялото.

Ето един научен факт. Макар, че по-трудно можете да получите слънчево изгаряне на кожата през прозорците на колата, вредните ултравиолетови лъчи (UV-A) виновни за преждевременното стареене и рак на кожата все пак проникват през стъклата на автомобила.

Вредните UVA лъчи проникват дълбоко в кожата и без да забелязвате ускоряват стареенето, причиняват бръчки и дори рак на кожата. Изследванията в САЩ показват, че шофьорите по-често заболяват от рак на кожата от страната от която шофират.

Защо да се излагате на този риск, като има решение? Фолиото за стъкла LLumar блокира повече от 99% от вредните UV лъчи. Ето защо нашите продукти се препоръчват от Фондацията за рак на кожата, като част от тяхната програма за грижа за кожата.

Според проучвания, фабрично затъмнените стъкла не защитават от UV лъчи многоповече от обикновенно стъкло без фолио. Ето защо е препоръчително дамонтирате фолио дори и на фабрично затъмнени стъкла за да си гарантиратенадеждна защита от UV лъчи.

Още предимства с фолиа за стъкло