LLumar

Как прекомерната топлина и ослепителният блясък могат да съсипят Вашето пътуване.

Направете следващото си пътешествие още по-удобно с фолиа за прозорци LLumar

За никой не е тайна, че слънчевите лъчи могат да направятсалона на автомобила Ви непоносимо горещ. Има решение на проблема.

През горещите летни месеци, изглежда, че няма начин да избягате оттоплината на слънцето – дори и в колата си. Пускате малко климатика и докатосе осъзнаете сте вече напълно изпотени. Когато тръгнете на път, ослепителнислънчеви лъчи могат да се окажат опасно разсейващи.

Фолио за прозорциLLumar ще променят всичко това, като Ви върнат контрола за по-спокоен иудобен път. LLumar затъмняващо фолио за прозорци доказано намаляватемпературата с 30° F. Блокирайки до 99% от вредните ултравиолетови (UV)лъчи, LLumar затъмняващо фолио за прозорви предпазва пътниците от евентуалниуврежда на кожата, както и на интериора на автомобила от избеляване инапукване. Дори и на пътя, LLumar затъмняващо фолио помага, като намаляваослепителната отблясъци и болезненото напрежение на очите.

С LLumarможете да избирате от различни нюанси – от светло до тъмно, което ще осигурисигурност на личния Ви живот, Вашите пътници, както и вещите Ви. Пътувайтепо-безопасно и по-комфортно на по-хладно с LLumar. Фолирането на прозорци сепрепоръчва от Фондацията за рак на кожата, като част от цялостната програмаза грижа за кожата.

Фолиата за стъкло LLumar могат значително да намалят вътрешната температуравъв автомобила, да подобрят комфорта както и да намалят натоварването наклиматика.

Още предимства с фолиа за стъкло