LLumar

Как прекомерната топлина и ослепителният блясък могат да съсипят Вашето пътуване?

Направете следващото си пътешествие още по-комфортно с фолиа за прозорци LLumar!

За никой не е тайна, че слънчевите лъчи могат да направят салона на автомобила Ви непоносимо горещ. Има решение на проблема.
През горещите летни месеци, изглежда, че няма начин да избягате от топлината на слънцето – дори и в колата си. Пускате малко климатика и докато се осъзнаете сте вече напълно изпотени. Когато тръгнете на път, ослепителни слънчеви лъчи могат да се окажат опасно разсейващи.

Фолио за прозорци LLumar ще променят всичко това, като Ви даде комфорт при шофиране и спокоен път. LLumar затъмняващо фолио за прозорци доказано намалява температурата с до 10°C . Блокирайки до 99% от вредните ултравиолетови (UV)лъчи, LLumar затъмняващо фолио за прозорци предпазва пътниците от евентуални увреждания на кожата, както и на интериора на автомобила от избеляване и напукване. LLumar затъмняващо фолио намалява ослепителните отблясъци и болезненото напрежение на очите.

С LLumar можете да избирате от различни нюанси – от светло до тъмно, което ще осигури сигурност за Вас, Вашите пътници, както и вещите Ви. Пътувайте по-безопасно и по-комфортно, на по-хладно с LLumar. Фолирането на прозорци се препоръчва от Фондацията за рак на кожата, като част от цялостната програма за грижа за кожата.

Фолиата за стъкла LLumar, могат значително да намалят вътрешната температура в автомобила, да подобрят комфорта, както и да намалят натоварването на климатика.

Още предимства на автофолиата