LLumar

Декоративно фолио за прозорци LLumar

Независимо дали създавате настроение или търсите функционалност,ще бъде трудно да устоите на експерименти с декоративните фолиа LLumar® iLLusions ™.Те са издръжливи, но може лесно да се свалят.LLumar® iLLusions ™ са идеален начин да създадете трайна функционалност или бързо обновяване у дома.

Нашите дизайнери внимателно са подбрали колеккция от текстури, геометрични фигури и градиенти (постепенно намаляване на видимистта) , които със сигурност ще освободят въображението Ви. Разгледайте нашата гама фолиа и възможностите да създадете повече лично пространство, стил и още:

LLumar® iLLusions ™ може да превърне почти всяка стъклена повърхност, в произведение на изкуството.

С декоративните фолиа LLumar може да промените стъклените си повърхности, както искате. Бъдете креативни! Опитайте нашият конфигуратор за декоративно фолио!

Започни сега!

Още предимства на декоративните фолиа

Направете дома си по-приятен! | Слънцезащитни фолиа за намаляване на топлина и отблясъци!

С фолио за дома Llumar, ще намалите неприятните отблясъци на слънцето във Вашият дом! Ще предпазите Вас и Вашето семейство от вредните UV лъчи, без да ограничавате светлината в помещението!

Повече информация »

Защитно фолио за стъкла!

LLumar защитни фолиа, предпазват от нараняване в следствие на счупване на стъклото. Защите себе си и близкте Ви хора! Също така, значително ще затрудните крадците, да проникнат във Вашата частна собственост!

Повече информация »