LLumar

Защитно фолио за сигурността на Вашия дом

Защитите Вас и Вашето семейство.

Защитни фолиа за Вашето семейство

Злополуки и бури, могат да счупят прозорците Ви, когато не сте подготвени. Летящите стъкла могат да доведат до сериозни наранявания на Вашето семейство, както и да нанесат сериозни щети на дома Ви. Този риск може да бъде намален с фолиа LLumar за безопастност и сигурност.

Изработени от дебел полиестер и силни лепила, тези фолиа осигуряват невидима, но мощна бариера, която помага за задържането на стъклото на място, в случай на удар или земетресение. Тази бариера Ви помага да се предпазите от летящото разбито стъкло, също така прави много по-трудно бързото проникване през прозорците от нарушители.

LLumar фолиа за безопасност и сигурност отговарят на най-строгите стандарти в целия свят, затова можете да сте сигурни, че използвате продукт,който работи. Допълнително, тъй като са реално незабележителни, няма да усетите, че са там, докато не се случи нещо. Вземете ги, като застраховка!

LLumar фолио за прозорци, значително намалява повишаването на топлината в дома Ви и блясъка на слънцето. Между временно осигурява и защита на Вашето семейство от вредните UV лъчи и възможни наранявания от счупването на стъклото.

Нашите продукти са сертифицирани

Създайте стил във вашия дом! | Декоративно фолио | Матово фолио

Не ограничавайте въображението си! Предайте уникален стил на стъклените си повърхности. Богатата гама от интериорни фолиа, превръща обикновенните скучни пространства на Вашият дом, в уединени кътчета за Вашето лично пространство!

Повече информация »

Направете дома си по-приятен! | Слънцезащитни фолиа за намаляване на топлина и отблясъци!

С фолио за дома Llumar, ще намалите неприятните отблясъци на слънцето във Вашият дом! Ще предпазите Вас и Вашето семейство от вредните UV лъчи, без да ограничавате светлината в помещението!

Повече информация »