LLumar

Подобрете Вашите прозорци без да ги сменяте

Фолиата за прозорци на LLumar са енергоефективно решение на достъпни цени

Пестете енергия, за да пазим околната среда!

Знаете ли, че една трета от разходите за отопление и охлаждане на един дом могат да бъдат загубени, заради прозорци, които не са енергийно ефективни?

Фолио за стъкла LLumar може да подобри прозорци, които са в добро състояние, но не енергийно ефективни. Монтажа на фолиата е бърз и извършван от професионален монтажист, гарантира перфектен завършак.

  • LLumar енергоспестяващи фолиа могат да намалят разходите от охлаждането на дома Ви.
  • Също така намалява и енергийната консумацията на Вашия дом, помага в спестяването на пари и опазването наоколната среда.

Когато използвате енерго спестяващи фолиа за стъкла не само намалявате разходите си, но и намалявате вредните емисии в атмосферата.

Енергоспестяване

Създайте стил във вашия дом! | Декоративно фолио | Матово фолио

Не ограничавайте въображението си! Предайте уникален стил на стъклените си повърхности. Богатата гама от интериорни фолиа, превръща обикновенните скучни пространства на Вашият дом, в уединени кътчета за Вашето лично пространство!

Повече информация »

Направете дома си по-приятен! | Слънцезащитни фолиа за намаляване на топлина и отблясъци!

С фолио за дома Llumar, ще намалите неприятните отблясъци на слънцето във Вашият дом! Ще предпазите Вас и Вашето семейство от вредните UV лъчи, без да ограничавате светлината в помещението!

Повече информация »

Защитно фолио за стъкла!

LLumar защитни фолиа, предпазват от нараняване в следствие на счупване на стъклото. Защите себе си и близкте Ви хора! Също така, значително ще затрудните крадците, да проникнат във Вашата частна собственост!

Повече информация »