LLumar

UV защита за Вашия дом

Фолио за защита от UV лъчи.

С фолио Llumar ще запазите цвета на текстила, килимите и подовите повърхности в дома Ви.

Повечето материи, мебели и произведения на изкуството, могат да бъдат повредени или да избледнеят, заради светлината, която пропускаме през незащитените прозорци. Блокирайки повече от 99% на UV лъчите, LLumar фолиа за прозорци, ще запазите цвета на мебелите, текстила и килимите. Ще предпазите своите антики, дървени покрития и произведения на изкуството.

Преминаващите през прозорци UVA лъчи не само оказват неблагоприятно влияние върху Вашето обзавеждане, но вредят и на очите и кожата Ви. Също така могат да допринесат за преждевременно стареене и дори до рак на кожата. LLumar UV защитно фолио е предназначено да предпазва от вредни ултравиолетови лъчи. Това е микро тънък филм, който е прозрачен, за да можете да се наслаждавате нагледката без UV.

LLumar UV фолио за прозорци се препоръчват от дерматолози, като друга мярка за предпазване на чуствителната на слънце кожа, от кожни и ракови заболявания. LLumar UV фолиа са носители на печат и се препоръчват и Фондациятата за рак на кожата. Печатът се присъжда на продукти, които предпазват от рак на кожата, като слънцезащитни продукти. LLumar UV фолиа могат да бъдат допълнителна част за защита Ви от вредните влияния на слънцето.

Фолиата LLumar ще намалят загряването на жилищното пространство, ще намалят неприятните отблясъци и ще защити Вас и Вашето семейство от вредните UV лъчи.

Още предимства с фолиа за стъкло

Създайте стил във вашия дом! | Декоративно фолио | Матово фолио

Не ограничавайте въображението си! Предайте уникален стил на стъклените си повърхности. Богатата гама от интериорни фолиа, превръща обикновенните скучни пространства на Вашият дом, в уединени кътчета за Вашето лично пространство!

Повече информация »

Направете дома си по-приятен! | Слънцезащитни фолиа за намаляване на топлина и отблясъци!

С фолио за дома Llumar, ще намалите неприятните отблясъци на слънцето във Вашият дом! Ще предпазите Вас и Вашето семейство от вредните UV лъчи, без да ограничавате светлината в помещението!

Повече информация »

Защитно фолио за стъкла!

LLumar защитни фолиа, предпазват от нараняване в следствие на счупване на стъклото. Защите себе си и близкте Ви хора! Също така, значително ще затрудните крадците, да проникнат във Вашата частна собственост!

Повече информация »