LLumar

Защитно фолио против нежелана топлина и блясък

Контролирайте слънцето и направете домът Ви по-безопасен с LLumar !

Прозорците са важна част на сградите, било то заради светлината, която осигуряват или заради изгледа от тях. Те обаче създават и множество проблеми, като нежелани отблясъци, топлина и високи енергийни разходи, преждевременно избледняване на килими, мебели и драперии. LLumar фолиа за прозорци могат да Ви помогнат в контрола на тези проблеми, като междувременно осигурява по-голямо удобство и по-ниски енергийни разходи.

Прозорците играят голяма роля в регулирането натоплината и енергията. Около 30% от режийните разходи на средно жилище са пропиляни пари, поради липсваща изолация на некачествено поставени прозорците. Фолиа за прозорци LLumar, могат да намалят разходите за отопление и охлаждане, не допускайки преминаването на слънчевата топлина отвън и предотвратявайки изтичането на топлината.

Дръпнете щорите, завесите и драпериите и пуснете светлината да влезе. Фолио за прозорци LLumar намалява ослепителната светлина до 87%. И тъй като, фолиата LLumar  се предлагат в множество светли и изтънчени нюанси, ще можете да се наслаждавате на гледката без да забелязвате фолиото.

Фолиата LLumar ще смекчат прегряването на жилищното пространство, ще намалят неприятните отблясъци и ще защити Вас и Вашето семейство от вредните UVлъчи.

Още предимства на фолиата

Създайте стил във вашия дом! | Декоративно фолио | Матово фолио

Не ограничавайте въображението си! Предайте уникален стил на стъклените си повърхности. Богатата гама от интериорни фолиа, превръща обикновенните скучни пространства на Вашият дом, в уединени кътчета за Вашето лично пространство!

Повече информация »

Защитно фолио за стъкла!

LLumar защитни фолиа, предпазват от нараняване в следствие на счупване на стъклото. Защите себе си и близкте Ви хора! Също така, значително ще затрудните крадците, да проникнат във Вашата частна собственост!

Повече информация »