LLumar

Защитно фолио против нежелана топлина и блясък

Контролирайте слънцето и направете по-безопасен домът Ви с LLumar стъкленофолио

Прозорците са важна част на сградите, било то заради светлината, която осигуряват или заради изгледа от тях. Те обаче създават и множество проблеми, които варират нежеланите отблясъци, натрупване на топлина и високи енергийни разходи до преждевременно избледняване на килими, мебели и драперии. LLumar фолиа за прозорци могат да Ви помогнат в контрола на тези проблеми, като междувременно осигурява по-голямо удобство и по-ниски енергийни разходи.

Прозорците играят голяма роля в регулирането натоплината и енергията. Около 30% от режийните разходи на средно жилище сапропиляни пари, поради липсваща изолация на некачествено поставени прозорците. Фолиа за прозорци LLumar могат да намалят разходите за отоплениеи охлаждане, не допускайки преминаването на слънчевата топлина отвън и елиминирайки горещи и студени петна отвътре, и предотвратявайки изтичането на топлината.

Дръпнете щорите, завесите и драпериите и пуснете светлината да влезе. Фолио за прозорци LLumar намалява ослепителната светлина до 87%, улеснявайки Ви в гледането на телевизор или работата пред компютър. И тъй като LLumar фолиата се предлагат в множество светли и изтънчени нюанси, ще можете да се наслаждавате на гледката без да забелязвате фолиото.

Фолиата LLumar ще смекчат прегряването на жилищното пространство, ще намалят неприятните отблясъци и ще защити Вас и Вашето семейство от вредните UVлъчи.

Още предимства с фолиа за стъкло

Създайте стил във вашия дом! | Декоративно фолио | Матово фолио

Не ограничавайте въображението си! Предайте уникален стил на стъклените си повърхности. Богатата гама от интериорни фолиа, превръща обикновенните скучни пространства на Вашият дом, в уединени кътчета за Вашето лично пространство!

Повече информация »

Защитно фолио за стъкла!

LLumar защитни фолиа, предпазват от нараняване в следствие на счупване на стъклото. Защите себе си и близкте Ви хора! Също така, значително ще затрудните крадците, да проникнат във Вашата частна собственост!

Повече информация »