LLumar

Защитете Вашия имот от графити

Спестете от разходите за отстраняване на графити

Навсякъде по света се отчитат нарастващи щети причинени от вандали, коитоизползват гравиращи инструменти, абразиви, киселина или боя, за да драскатстъклата или други повърхности на обществената собственост.

Фолиата запрозорци против графити на LLumar, още известни като “жертвени” фолиа,днес са водещото решение за ефективно намаляване на щетите на достъпна цена.Тези специално изработени за целта фолиа, почти невидими след поставяне,създават отстраняема “жертвена” повърхност, която може да намали илиелиминра необходимостта от скъпо-струващата подмяна на стъклото. Разходитеот смяна на дори само едно стъкло могат да надхвърлят стойността на фолиранеот 10 до 20 пъти.

Независимо дали се прилагат върху вертикално илинаклонено стъкло, огледала или неръждаема стомана, в молове, автобуси, офиссгради или подлези, инсталирането и подмяната от професионално обученперсонал са бързи и лесни, избягвайки смущенията, причинени от подмяната напрозорците. При прояви на вандализъм, фолиото лесно се отстранява заедно сщетите, като под него ще открием непокътнатата повърхност на стъклото,готова за поставянето на новото “жертвено” фолио. В случай на графити отбоя, патентованата от LLumar специална обвивка прави невъзможно рисуванетовърху фолиото, а остатъците от боята могат лесно да бъдат премахнати. Простоотстрането или почистете надрасканото фолио. Бързото премахване на графититеобезкуражава вандалите, които не получават признанието, което се стремят дапостигнат.

LLumar е ефективното решение в случаи,че искате да си подобрите комфорта,намалите разходите, да се защитите от счупено стъкло или просто да променитевизията.

Още предимства с фолиа за стъкло