LLumar

Защитно фолио за стъкло

Предпазете стъклото от счупване при злополука, насилствено нападение илиексплозия.

В днешния свят, престъпността, вандализма, тероризма, природните бедствия и ежедневните злополуки са реална опасност.

Произведени от дебел здрав полиестер свързан с яки лепила, защитно фолио LLumar създават оптически прозрачна и същевременно мощна бариера, която помага стъклото да остане на място в случай на разрушаващо въздействие. Опасността от счупване при земетресения, бури, летящи предмети или случайни удари многократно се намалява. LLumar също е идеален за места с голям трафик чиито стъкла или витрини са застрашени от вандализъм или кражби от типа ” чупи и граби”. Защитното фолио за сигурност много често се среща и под името “бронирано фолио”, “невидим щит” и противоударно фолио.

Защитното фолио за сгради на LLumar се характеризира с по-голяма дебелина от останалите фолиа.То е самозалепващо се, а най-тънкото защитно фолио е и термосвиваемо. В повечето случаи “бронираното фолио” е прозрачно, но LLumar предлага и затъмнено фолио, което в повечето случаи има приложение при тонирането на автомобилни стъкла. Вие можете да избирате между различни дебелини, които покриват различни стандарти за издръжливост. LLumar предлага и защитно фолио за сгради, което покрива стандарти, които се изискват от банки, заложни къщи и златарски ателиета.

Заедно със защитата на стъклото, противоударното фолио осигурява и UV защита, чрез която то предпазва вас и вашите скъпи вещи. За разлика от другите фолиа защитното фолио изисква повече време за поставяне и по-големи усилия. Монтаж на такъв вид фолиа трябва да се осъществява само от опитни монтажисти, които са работили с подобен продукт, поради тази причина цената му е по-различна от монтажа на обикновено фолио.

Дали искате да подобрите комфорта, намалите разходите за енергия, даподобрите уединеноста или да имате защита срещу счупено стъкло, LLumar ще видаде надеждно решение.

Предимствата на фолиото за стъкла