LLumar

Декорация и лично пространство

Стил и защита с LLumar фолио за прозорци.

“Еднопосочно” огледално и полупрозрачно фолио за неприкосновеност, предлага възможността да се предпазите от любопитните погледи. Все по-честото използване на стъклопакети като разделители на пространството в офиси и работни помещения доведе до търсене на неприкосновеност и лично пространство. Тази нужда може да бъде лесно задоволена с използването на енда от нашите широки гами декоративни фолиа LLumar.

Устойчиво и лесно премахващо се, може да бъде трайно решение или времено подновяване.Тази линия от повече от 50 декоративни фолиа е създадена внимателно, за да даде идеи и въображение, независимо дали създавате настроение или търсите функционалност.

Декоративно фолио LLumar Ви осигурява положителни резултати, отговаряйки на очакванията, които имате към продукта, с допълнителната способност да бъде лесно заменим, когато има нужда от нов дизайн. 

С декоративните фолиа LLumar можете да персонализирате работната си среда.Дали дискретно или провокативно, само Вашето въображение може да Ви ограничи. Опитайте с нашият конфигуратор на декоративно фолио!

Започни сега!

Още предимства с фолиа за стъкло