LLumar

UV защита за обществени сгради

Защитете обитателите, продуктите зад витрината или мебелировката от UVA облъчване!

Обикновените прозорци не блокират адекватно ултравиолетовите (UV) лъчи,които могат да причинят значителни увреждания – включително и предизвикване на рак на кожата. Ултравиолетовите лъчи на слънцето също са водеща причина за избледняване на интериора – мебели, настилки, стенни облицовки,произведения на изкуството и снимки. Магазините са изложени на риск от тези щети, тъй като стоките във витрините са по-податливи на щети и избледняване.

Докато обикновеното стъкло дава малка или никаква защита от ултравиолетовите лъчи, фолиата LLumar го правят за част от цената на други UV-блокиращи алтернативи.

В сравнение с алтернативните инвестиции, които намаляват излагането на ултравиолетови лъчи (UV) като завеси, щори и тенти, нашите UV фолиа не създават тъмна среда и не пречат на гледката.

Слънцезащитните фолиа се предлагат в много нюанси и с различни отразяващи свойства, което позволява на жителите на сградата да се радват на естествена светлина без нежелано UV облъчване, топлина и отблясъци. Много архитекти използват фолиата и за увеличаване на дневната светлина.

Слънцезащитните фолиа осигурява ултравиолетово отхвърляне, чрез блокиране на повече от 99% от вредните UVA лъчи. Също така, с помощта на фолиота риска от кожни заболявания намалява.

LLumar е ефективното решение в случаи,че искате да си подобрите комфорта,намалите разходите, да се защитите от счупено стъкло или просто да промените визията.

Предимствата на фолиото за стъкла