LLumar

Защитете пътниците в превозното средство

Гарантирайте по-удобно пътуване, направете стъклата по-безопастни и предпазете Вашия автомобил от вандализъм.

LLumar fóliák a BKK metróin

Слънцезащитните фолиа осигурява по-комфортна обстановка при пътуване, като намалява чуството за изгаряне от слънцето през прозореца. LLumar фолио намалява и температурата в превозното средство, помагайки и наклиматичната система да охлажда, използвайки по-малко енергия.

Със защитното фолио на LLumar пасажерите Ви ще бъдат в безопастност по време напътуване. В случай на злополука, няма да има хвърчащи парченца стъкло, които биха могли да наранят пътниците. Също така, в случай на злополука спасителният екип, ще може лесно да отстрани стъклата от превозното средство, без да се налага да ги чупи, с което евентуално да бъде наранен някой от пътуващите.

Много от градовете по света се сблъскват с проблеми от увеличаващия се вандализъм, като драскането на прозорци и други повърхности на градския транспорт с боя, киселина и др. механични средства. Специално изработените фолиа, почти незабележими след поставянето им, осигуряват лесно отстранима повърхност и евтино решение, което може да намали или да предотврати нуждата от скъпа смяна на стъклото. Разходите от смяна на дори само едно стъкло могат да надхвърлят стойността на фолиране от 10 до 20 пъти.

Ползите на фолиата

  • Топлинна защита и Енергоспестяване
  • Защита от утревиолетови лъчи (UV)
  • Безопасност за пътниците
  • Защита на превозни средства
  • Многофункционална защита

Освен от градския транспорт на Лондон, Хановер, Берлин и Франкфурт, продуктите на LLumar като водещ производител на фолио за стъкла в света са избрани и от железопътните компании на Германия (DB), Дания (DSB) и Италия(Trenitalia).

Защита от повреда