LLumar

Научете повече за историята на LLumar България!

2006

Отворен е офисът на LLumar в България, като представител, вносител и дистрибутор на на компанията е фирма СанСек ЕООД, в който се предлага над 200 вида автомобилно фолио, защитно фолио, декоративно фолио, огледално фолио и антиграфитно фолио произвеждано от американската фирма.СанСек ЕООД е единственото представителство на LLumar за България.

2006

2007

Собственикът и управител на LLumar България става член на борда на директорите на EWFA (Европейска асоциация на фолиото за стъкло) като представител на Европейските дистрибутори. Третата конференция за фолио за стъкло и затъмняване на автостъкла (Tint-off) се проведе в Унгария на езерото Балатон. Най-добре представилите се участници, между които и монтажисти от България, продължиха състезанието си на Европейското Първенство в Германия!

2007

2008

Собственикът и управител на LLumar България е преизбран за член на борда на директорите на EWFA (Европейска асоциация на фолиото за стъкло), като представител на европейските дистрибутори.

2008

2009

LLumar става лидер на българския пазар за продажба на фолио за стъкло.От тогава до днешни дни нашата фирма е осъществила голяма бройка проекти.Много големи и малки сгради и хиляди автомобили са с монтирано фолио за стъкло LLumar.

 
2009