LLumar

Какво представлява LLumar

LLumar е американска компания, която е специализирана изцяло в производството на фолио за прозорци. Фирмата разполага с две фабрики във Великобритания и в САЩ и произходът на нейните продукти е изцяло от тези две фабрики. LLumar е най-големият производител на фолио за стъкло в света и на фирмата се падат над 60% от световните пазари. Ние сме единствената компания, която има изцяло завършен цикъл на производство – от производството на химикали за фолиата до самите фолиа. В България LLumar се представлява само и единствено от фирма „СанСек „ ЕООД. Вие можете да си закупите качествено американско фолио LLumar единствено от офиса на фирмата в София или чрез поръчка по телефона. Желателно е при закупуване на фолио да изисквате и сертификат, който оказва произхода на продукта, който купувате.

Фирма СанСек ЕООД

Фирмата е на пазара от 2006 година и от тогава до сега е официален партньор, вносител и дистрибутор на LLumar за България. В нашата фирма Вие можете да откриете над 50 вида автомобилни фолиа, които се различават по своята гаранция, ефективност, затъмнение и разцветка. Широкият и асортимент е предпоставка, че Вие ще намерите фолиото, което търсите. Фолиата за сгради, които предлага нашата фирма на българския пазар са силно енергоефективни и имат много широко приложение. Фирмата предлага над 150 вида фолиа за сгради, които могат да се използват за защита и безопасност, uv защита и слънцезащита, декорация, защита от графити или защита на личното пространство. Какъвто и вид да е продуктът, който търсите, Вие можете да го откриете в „СанСек” ЕООД.

Фолио за автомобили от LLumar

Авто фолио LLumarФолиото за коли на LLumar се предлага в 5 различни класа. Фолиото с най-малка ефективност от сериите LA се предлага в черен цвят и има 3 години гаранция.Фолиата от серии ATR и ATC имат изключително добра енергийна ефективност о гаранция от 10 години, което ги прави едни от най-добрите на световния пазар.Най-високотехнологичните фолиа за коли на LLumar са от сериите LATI и AIR – тези фолиа за разлика от всички останали не съдържат метализиран слой, а са керамични, което не причинява смущения във радиосигналите. Те са изключително ефективни от енергийна гледна точка и могат да намалят температурата в колите Ви с до 20 градуса през лятото.LLumar предлага и фолио за защита на стъклата. Защитното автомобилно фолио за стъкло на LLumar може да предпази колата ви в случай на инцидент или кражба. Друг много интересен продукт на LLumar е фолиото за защита на боята – Paint Protection Film или PPF. Със своята защитна сила това фолио има уникалната способност да защити купето на автомобила Ви от всякакъв вид надрасквания и най-вече да предпази боята от избеляване причинено от uv лъчите. Всеки един продукт на LLumar притежава дългогодишна гаранция и е съпътстван от сертификат за произход и съответствие. Желателно е, когато си закупувате фолио за стъкло LLumar да изисквате такъв сертификат, който се издава единствено и само от СанСек ЕООД и разполага със специален стикер на фирмата за да сте сигурни в това, което закупувате.

Фолио за сгради LLumar – една нарастваща необходимост!

Фолиа за сградиВсе повече собственици на сгради в България се замислят за възможността да се убедят в качествата на фолиата за сгради на американската фирма. В световен мащаб сгради, като Крайслер Билдинг и Бъкингамският дворец имат поставени фолиа на LLumar. Фолиото за прозорци не е само една глезотия. То е много полезен продукт, който върши изключително много работа. То е инвестиционен продукт който има способността да възвърне направените за него разходи до третата година от поставянето му. С поставянето на едно фолио LLumar Вие веднага ще усетите подобрението в обстановката на вашата сграда. Комфортът , уютът, спокойствието и по-добрите условия са само част от предимствата, които можете да постигнете с фолио LLumar. Фолиата за слънчева и uv защита от сериите R (Reflective) и N (Neutral) могат да намалят температурите във сградата Ви с до 10-15 градуса, като по този начин подобрят работните условия в нея, предпазват вашите вещи, осигуряват Ви защита на личното пространство и най-вече икономисват енергия от работата на климатика. Огледалните и неутралните фолиа на LLumar се характеризират със много по-голяма ефективност, от което и да е фолио за стъкло. Техни разновидности са изолационните фолиа от серия VE, които не само, че Ви предпазват от слънцето през лятото, но и подобряват изолационните способности на стъклата през зимата, намалявайки загубата на топлина през стъклата. Ефективността на фолио LLumar VE може да достигне до 44% за едно единично стъкло. Защитното фолио за стъкла е друг много известен продукт на LLumar. Фолио SCL може да предпази прозорците от счупване в случай на кражби или в случай на инциденти, а в случай, че стъклото бъде счупено, фолиото за безопасност може да задържи парченцата да не се разпръснат и да наранят някого. Фолиата SCL отговарят на различни тестове за издръжливост и са сертифицирани по европейските стандарти. Много полезни продукти са декоративните фолиа на LLumar. Ние предлагаме над 20 различни декоративни фолиа , които биха могли да Ви помогнат да сътворите неповторими декоративни решения във вашите помещения. Декоративните фолиа са много удобни в случаи, когато искате да подобрите комфорта си и да защитите личното си пространство или просто да закриете нежелана гледка. Единствените по рода си фолиа за защита от графити на LLumar GCL са следващият продукт, който СанСек ЕООД предлага на българския пазар. Това са фолиа, които се използват в по-големите градове и предпазват витрини и стъклени повърхности от вандали. Фолио за енергийна ефективностСтъклата на градските транспорти на големи градове, като Женева и Берлин са облепени с фолиа антиграфити.

От какъвто и продукт да се нуждаете, Вие трябва да сте наясно, че най-големият производител на фолио в света и пазарен лидер LLumar може да намери решение за вашия проблем. Офисът ни в България – фирма СанСек ЕООД разполага с необходимите специалисти, които биха могли да Ви посъветват, по какъв по-изгоден начин да предпазите, подобрите и промените стъклата си.