LLumar

SelectPro - Премиум категорията монтажисти за затъмняване на стъкла

От 2019та програмата за премиум монтажисти за затъмняване на стъкла SelectPro вече е в Европа! Целта на програмата SelectPro е монтаж на премиум продукти, които са уникални в цял свят в премиум условия които отговарят на премиум качество на монтажа.

Досега програмата за премиум продукти предлагани ексклузивно беше налична само в САЩ. Част от предимствата на програмата са дългогодишния опит в монтажа на фолиа за стъкла и премиум условията в които се извършва той. В центровете SelectPro ще можете комфортно да изчакате докато се извършва монтажа на фолио върху колата ви.

В допълнение към комфортната и модерна обстановка, когато посетите монтажен център SelectPro ще можете също така да избирате от ексклузивната гама продукти налични само в SelectPro центъра. Премиум категорията фолиа от серията Stratos са единствено налични във SelectPro центровете. Серията фолиа Stratos използват най-новата и усъвършенствана технология Хибридна матрица, в нея вместо метал се използват много слоеве с нано-керамични частици. Това позволява на фолиото да постига изключителната ефективност срещу топлина от 97% .