LLumar

Сградните фолия LLumar Bulgaria със собствен щанд на Stroiko 2000-2020

LLumar Bulgaria – представителят на най-големия световен бранд сградни и автомобилни фолиа ще присъства със собствен щанд на ежегодното изложение за архитектура, строителство и обзавеждане СТРОЙКО ЕКСПО-2020. Най-мащабният строителен шоурум в България, с близо 30 годишна история, ще се проведе от 25 до 29 март 2020 в Националния дворец на културата, град София.

По време на СТРОЙКО ЕКСПО 2020 LLumar Bulgaria ще ви запознае с широката си гама иновативни, висококачествени сградни фолиа, като фокусът ни ще бъде насочен основно върху слънцезащитните и противоудърни покрития за прозорци.

Историята на LLumar Bulgaria започва през 2006-та година. Чрез фирма СанСек ЕООД, ние предлагаме над 200 вида сградни и автомобилни фолиа. От 2009-та година насам, LLumar Bulgaria се утвърждава като лидер на родния пазар, що се отнася до тясноспециализирания сегмент на покритията за стъкла.

По време на СТРОЙКО ЕКСПО 2020 всеки посетител ще има възможността да се запознае с многобройните предимства на сградните фолиа. А те далеч не са малко.

Фолирането на прозорците на Вашия дом може да го направи не само по-комфортен и по-изискан, но и по-безопасен. Слънцезащитните фолиа на LLumar Bulgaria ограничават достъпа на вредната пряка слънчева светлина до Вас и Вашите близки. Вярвате или не слънчевите лъчи дори увреждат мебелите – факт, който с течение на времето става доста видим. Противоударните фолиа на LLumar Bulgaria осигуряват безупречна защита на Вашия дом при нежелан достъп.