LLumar

Замислял ли си се за глобалното затопляне?

Предположенията на Световната Метеорологична Организация се оказаха вярни.NASA и NOAA (Национална океанска и атмосферна администрация) официално потвърдиха, че миналата година беше най-топла година в историята на нашата планета. https://www.bloomberg.com/graphics/hottest-year-on-record/ Bloomberg в една изумителна анимация ни показват това което така или иначе знаем, но просто понякога ни е трудно да го видим: www.bloomberg.com/graphics/hottest-year-on-record/
Температурните диаграми от предни години показват как се повишава температурата със всяка година и достигат върхови стойности непрекъснато.

Графиките показват температурите месец по месец за последните 135 години. Която и линия да посочим с мишката веднага се виждат данните. Показва средните температури за 20ти и 21ви век както и рекордните.

Ако натиснете бутона “See it again” можете да видите отново и отново годините в които са се появили тези рекордни температури.

Затоплянето нарушава комфорта ни в автомобила, вкъщи или на работното място понеже слънчевата енергия първо преминава през стъклените повърхности. Отлично решение за подобряване на комфорта е защита чрез фолиата LLumar . Така ще се намали натоварването на климатика и ще се намали температурата като по този начин ще изразходвате и по-малко енергия което ще се отрази позитивно и на околната среда. Противостоете на непрекъснато увеличаващите се температури и повишете комфорта си с помощта на фолиата LLumar.